Persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Aloha Hawai – De helpende Hawaïaanse zinnetjes


Ho’oponopono
Ho’oponopono (ho-o-pono-pono) alleen de naam is al mooi. Het betekend letterlijk: perfectie herstellen. Deze Hawaïaanse methode helpt bij het oplossen van problemen. Door herinneringen die we hebben opgeslagen uit het verleden, gedachtes of oordelen over onszelf die we voor waar aannemen op te ruimen.

Iedereen kan het toepassen om dichter bij zichzelf te komen.


Bedolven onder lagen puin

Vaak zijn we (onbewust) bedolven onder allerlei lagen puin. De lagen puin staan voor de herinneringen uit het verleden, de gedachtes of oordelen over onszelf. Deze bepalen onze gedachtes en de manier waarop we handelen. Doordat we vast blijven hangen in die herinneringen, gedachtes of oordelen creëren we een valse werkelijkheid. Vaak onbewust. We vergeten wie we echt zijn en verliezen onszelf.

De puin opruimen
Ho’oponopono kan ons dus helpen om die lagen puin om te ruimen. Via een proces van doelgerichte affirmaties kunnen we deze valse werkelijkheid loslaten. Bewust ga je een helpende gedachte steeds weer herhalen en steeds meer geloven. De affirmaties gaan over liefde, dankbaarheid en vergeving. De bekendste affirmaties zijn:

  • Ik hou van je
  • Het spijt me
  • Vergeef me
  • Dankjewel

Maar er zijn er nog veel meer! Het helpt om weer dichter bij onszelf te komen. Te ontdekken wie we écht zijn zonder die lagen puin. Het geeft ons vrijheid, ruimte en vertrouwen. We leren om onszelf lief te hebben en te helen.

Wil je weten hoe je dit kunt het beste kunt gebruiken? Stuur een bericht via info@malty.nl of laat een reactie achter onder de comments.

Danielle Wouters

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Chat openen
Hoi, Malty hier.
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!