Persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Coaching vrouwelijk leiderschap

Stralend, prachtig in je kracht staan

Er komt altijd een moment in je leven waarbij “wie je bent geworden” een rol gaat spelen. Als wat je kunt en wilt met je leven samengaat met onzekerheid, zelfafwijzing, eenzaamheid en emotionele disbalans, dan heb je zelf de verantwoordelijkheid te nemen om hier een andere wending aan te geven.

Individueel maatwerk

Met dit individuele traject gaan we samen aan de slag. Jezelf losmaken van schuld en schaamte is heel bevrijdend. Zelfs als je het verlies hebt te nemen dat er iets niet is maar wat je wel zó nodig hebt. Als coach steun, help en begeleid ik je om je eigen antwoorden te vinden. Confronterend en liefdevol. Want het leven is te kort om niét te gaan voor het leven dat je wilt en dat je verdient.

De essentie van dit traject

Je krijgt 10 empower-sessies. Elk met een ander thema die niet op zichzelf staan. Je leert jezelf anders te waarderen. Je erkent dat je het waard bent om je vrij, vreugdevol en in verbinding te voelen met wie je echt bent. Met al je licht- en je schaduwkanten.

Je voelt dat je het als vrouw waard bent om jezelf krachtig neer te zetten en tegelijkertijd je zachtheid te behouden. Je weet dat je het waard bent om je gezien, gehoord en geliefd te voelen. Om jezelf te leren kennen in al je facetten zonder daar bang voor te zijn. Je weet wat je kracht is en wat je uitdagingen zijn en leert ze effectiever in te zetten. Je kiest bewust en vanuit liefde voor jezelf, voor anderen nu en in de toekomst.

Je hoeft dit niet alleen te doen. 

Vrouwelijk leiderschap

2450,–*

Ik wil graag individuele coaching op maat en groeien in mijn vrouwelijk leiderschap

Vrouwelijk leiderschap

3 termijnen van 840,–*

Ik wil graag individuele coaching op maat en groeien in mijn vrouwelijk leiderschap

Elke zoektocht begint bij jezelf

Overzicht en helderheid over de rode draad in je leven laat je andere besluiten nemen over de regie over je leven. Voorbij je bewuste en onbewuste angsten en maskers ligt een andere wereld en waarheid. Jezelf los maken van sociaal wenselijk, pleasen en perfectionisme brengt je bij je authentieke kracht.

Praktische informatie

We gaan een jaar samen op reis. De diepte in zodat je steeds dichter bij je kern komt. Coaching met echt contact, in verbinding, intiem en alle aandacht zodat je focus kunt behouden op de verandering die je wenst. Elke sessie gaat samen met inspiratie, een beetje theorie en oefeningen die je voor een deel ook thuis doet. We nemen je verlangens en wensen als uitgangspunt. Na aanmelding neem ik contact met je op voor een eerste sessie.

Wat je krijgt:

Betaling in één keer

Betaling in 3 termijnen

Geloof in jezelf is je grootste kracht

Je bent wat je gelooft. Verander je mindset en creëer je eigen moedige momenten die aansluiten bij wie je in essentie bent. De authentieke versie van jou. En die is echt goed genoeg. Ook al zegt je hoofd je andere dingen. Leer om je oude verhaal, je zelfafwijzing, angst, onzekerheid en twijfels los te laten. Ik begeleid en steun je daarbij om een solide bedrijf te bouwen die je voorziet in voldoende inkomen om van te leven en te investeren in een toekomst waarin je je (persoonlijke) missie kunt uitdragen.

Judith

"Mijn plaatje van 'ondernemer zijn' begint dankzij jou te kloppen."

Bart

"De ultieme supporter!"

Petra

"Eigenwaarde is 100% veranderd!"

Pas wanneer je de confrontatie met jezelf aangaat, leer je jezelf echt kennen.

Ga jij mee op reis?

Betaling in één keer

Betaling in 3 termijnen

Scroll naar top
Chat openen
Hoi, Malty hier.
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!