Persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Daniëlle Wouters

“Als je er bang door wordt, is het misschien goed om te proberen.”

Seth Godin

Hai, en welkom, leuk dat je een kijkje komt nemen!

Ik ben Daniëlle Wouters, 28 jaar oud. Ruim twee jaar geleden ben ik vanuit Den Bosch naar het mooie Leiden verhuisd. Ik ben een echte stadsliefhebber en houd van de drukte om me heen. Maar ook de rust van de zee of een wandeling door het bos zijn echte genietmomenten.

In Leiden heb ik mijn tweede opleiding afgerond; Docent Omgangskunde. Hiervoor heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlener behaald. Ik houd ervan om omringd te zijn met mensen, naar ze te luisteren en ze te helpen iets zelf te ontdekken.

 

Ik ben werkzaam als docent bij MBO Rijnland, waar ik Malty heb leren kennen. Ik geef les in allerlei toffe vakken, zoals Ontwikkelingspsychologie, Observeren, Groepsdynamica en Psychologie achter gedrag.

Waar ik gelukkig van word? Reizen! Ik geniet ervan om lekker back to basic te backpacken. Nieuwe mensen ontmoeten en kennis maken met hun inspirerende levensverhalen. Genieten van de kleine mooie dingen om je heen. Zoals een hike door de bergen met de zon op je snoet, pure vrijheid!

Ik geloof dat je alles kunt bereiken als je dit maar écht wilt. Ik houd ervan om mezelf uit te dagen. Mezelf uit mijn comfortzone te brengen en te ervaren wat voor wijze lessen en nieuwe ervaringen dit mij brengt.

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te ontdekken welke wijze lessen en nieuwe ervaringen we kunnen ontdekken!

Liefs,
Daniëlle Wouters

 


foto-2-Danielle


foto-3-Danielle

Scroll naar boven
Chat openen
Hoi, Malty hier.
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!