Persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Zelfreflectie en intervisiegroep DIVA

Je doet mee als je professioneel en persoonlijk wilt groeien en bereid bent je denken, voelen en handelen te onderzoeken met andere ondernemers. Zonder reflectie leer, groei en ontwikkel je je niet verder. Je kijkt terug op je eigen ervaring en acties om ervan te leren. En je leert van de ervaringen van ondernemers die ieder op eigen wijze ondernemen en ook de dilemma’s hiervan kennen.

Wat leer je tijdens het intervisieprogramma DIVA?

En de investering?

Je tijd is erg waardevol en je kunt het maar één keer uitgeven. Waar geef je het aan uit? Ben je klaar met het in je eentje aan te modderen en te ploeteren in je bedrijf? Dan is dit interessant voor je! Sluit je dan aan bij de intervisie bijeenkomsten van Diva.

Intervisiegroep DIVA

250,–*

  • Online Academie
  • Live 10 groepsbijeenkomsten Intervisie

Het online programma in het kort

DIVA staat voor Delen, Inspireren, Verbinden en Activeren

Als facilitator zorg ik voor de juiste condities en creëer een leerklimaat. Ik organiseer, verhelder, bewaak en ondersteun het proces.

De verhelder de kaders: ‘hoe wordt er met elkaar omgegaan, hoe en wat doen we als we bij elkaar zijn’.

Dit zorgt voor voorspelbaarheid, veiligheid en vertrouwelijkheid.

"Geloof in jezelf is je grootste kracht."

Je bent wat je gelooft. Verander je mindset en creëer je eigen moedige momenten die aansluiten bij wie je in essentie bent. De authentieke versie van jou. En die is echt goed genoeg. Ook al zegt je hoofd je andere dingen. Leer om je oude verhaal, je zelfafwijzing, angst, onzekerheid en twijfels los te laten. Ik begeleid en steun je daarbij om een solide bedrijf te bouwen die je voorziet in voldoende inkomen om van te leven en te investeren in een toekomst waarin je je (persoonlijke) missie kunt uitdragen.

Jacqueline

"Malty is een echte verbinder."

Agnes

‘Heel erg blij met de keuzes die ik nu maak!’

Roos

"Je hebt me geleerd mijn leven zelf te leven."

Word jij ook een DIVA?

Scroll naar boven
Chat openen
Hoi, Malty hier.
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!