Persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Een bloeiend bedrijf

Als businessmentor help ik je bij het behalen van je resultaten zodat jij en je bedrijf blijven groeien. Je leven en je bedrijf zijn altijd met elkaar verweven. Er is volop aandacht voor beide. Jouw missie blijft het uitgangspunt. Je innerlijke kracht is de essentie. Je kernwaarden bepalen je keuzes. Je kunt rekenen op de unieke en complete combinatie van een maandelijks live event in de vorm van de workshop Schat jezelf op waarde. Daarnaast heb je om de twee weken online groepscoaching, regelmatig accountability check-ins via Whatsapp en de inhoud van de online leeromgeving.  

Een Bloeiend Bedrijf

1724,25*

Toegang tot het programma “Een bloeiend bedrijf”

Een Bloeiend Bedrijf

2 termijnen van 862,13*

Toegang tot het programma “Een bloeiend bedrijf”

Alles valt of staat met jou. Je focus verliezen zorgt voor chaos in jezelf en in je bedrijf. Je krijgt en behoudt je flow door de:

  • Vijf maal deelname aan het Event ‘Schat jezelf op waarde ‘ waarin we vooral kijken naar struikelblokken, zelfsabotage, belemmerende factoren en blokkades zodat je ze kunt opruimen.
  • Tien online coaching gesprekken in groepsverband* afgestemd op je persoonlijke vragen en situatie. Een sessie duurt ruim een uur waarin we de diepte ingaan over de bouwstenen van je bedrijf. (* individuele coaching is mogelijk in overleg.)
  • Regelmatig accountability check-ins via Whatsapp zodat je scherp blijft, je gesteund voelt, een stok achter de deur hebt en vooral blijft doen en weet vol te houden.
  • Gegarandeerde steun en een luisterend oor van mij en Carla Ouwehand.
  • Inspiratie en ruimte om te sparren met de overige deelnemers.
  • Levenslang toegang tot de online leeromgeving ‘Een bloeiend bedrijf’. Je hebt toegang tot alle ontwikkelingen die in de toekomst nog komen. 
  • Mogelijkheden om je aan te sluiten bij mijn community, introductie tot mijn netwerk, bijzondere bijeenkomsten en samenwerkingsverbanden.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan een maandelijkse meet-up.
  • Het live Event Schat jezelf op waarde vindt plaats op de Loft in Lisse en zijn volledig verzorgd.

Ja, ik wil graag toegang tot de Online Academie en het programma
“Een bloeiend bedrijf”

Betaling in één keer

Betaling in 2 termijnen

Als ondernemer ben je je eigen CEO. Je eigen rots in de branding. Je blijft krachtige momenten creëren als je zorgt voor een stevig fundament, helderheid in je visie en missie en dit ook weet te vertalen in de dagelijkse praktijk. Maak gebruik van de 12 bouwstenen in de online leeromgeving zodat je niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden en lekker in de flow kunt groeien en bloeien, zowel persoonlijk als professioneel.

Verander je struikelblokken met deze 12 bouwstenen

Praktische informatie De basis

Persoonlijk kompas onderzoeken

Plannen & voortgang bewaken

Persoonlijke kracht inzetten

Producten & diensten aanbieden

Profileren & zichtbaarheid vergroten

Profit pijlers inrichten

Professioneel netwerk opbouwen

Praktisch & pragmatisch organiseren

Persoonlijk leiderschap inzetten

Proactieve houding en mindset ontwikkelen

Proficiat Bonus

Betaling in één keer

Betaling in 2 termijnen

Leer wat nodig is om de resultaten te behalen die je wenst

Met dit programma zet je een krachtig fundament neer voor jouw bedrijf. Je doet wat bij je past, wat goed voelt en waar je serieus op door kunt bouwen zodat je betekenisvol blijft ondernemen en voldoening ervaart. Door middel van de coaching en de accountability-checks vergroot je je bewustzijn als mens, leider en ondernemer. Je groeit in je eigen innerlijke kracht die je kunt uitdragen naar je klanten en deelnemers.  

Je kunt eindeloos putten uit de online leeromgeving. In het kort de inhoud:

Heb je vragen? Misschien staat je vraag hiertussen. 

Twijfel je of we een match zijn? Plan dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een half uur. Neem contact  met me op.

Geloof in jezelf is je grootste kracht

Je bent wat je gelooft. Verander je mindset en creëer je eigen moedige momenten die aansluiten bij wie je echt bent: de authentieke versie van jou. Die is echt goed genoeg. Ook al zegt je hoofd je andere dingen.

 

Leer om je oude verhaal, je zelfafwijzing, angst, onzekerheid en twijfels te veranderen. Verandering gaat nooit met gemak. Het vraagt je om uit de wereld te stappen die je kent. Het vraagt om te kijken naar wat jouw bewust en onbewust onderdrukt en blokkeert. Naar welke mechanismen bepalend zijn voor de keuzes die je maakt en de resultaten die je behaalt. 

 

Ik steun en begeleid je in dit proces zodat je dichter bij jezelf komt en op eigen tempo en eigenwijze kunt gaan voor je persoonlijk geluk en zakelijk succes. 

Judith

"Mijn plaatje van 'ondernemer zijn' begint dankzij jou te kloppen."

Bart

"De ultieme supporter!"

Petra

"Eigenwaarde is 100% veranderd!"

Klaar om te zaaien voor een bloeiend bedrijf?

Betaling in één keer

Betaling in 2 termijnen

Scroll naar boven
Chat openen
Hoi, Malty hier.
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!