Persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Een bloeiend bedrijf

Als businessmentor help ik je bij het behalen van je resultaten zodat jij en je bedrijf blijven groeien. Je leven en je bedrijf zijn altijd met elkaar verweven. Er is volop aandacht voor beide. Jouw missie blijft het uitgangspunt. Je innerlijke kracht is de essentie. Je kernwaarden bepalen je keuzes.  Je kunt rekenen op de unieke en complete combinatie van individuele coaching, accountability check-ins, groepscoaching (tijdens de workshop Kom in je kracht) en door gebruik te maken van de online leeromgeving.  

Een Bloeiend Bedrijf

3280,–*

Toegang tot het programma “Een bloeiend bedrijf”

Een Bloeiend Bedrijf

3 termijnen van 1138,–*

Toegang tot het programma “Een bloeiend bedrijf”

Alles valt of staat met jou. Je focus verliezen zorgt voor chaos in jezelf en in je bedrijf. Je krijgt en behoudt je flow door de:

  • Tien online individuele coaching gesprekken afgestemd op je persoonlijke situatie. Een sessie duurt ruim een uur waarin we de diepte ingaan over de bouwstenen van je bedrijf.
  • Twintig accountability check-ins zodat je scherp blijft, je gesteund voelt, een stok achter de deur hebt en vooral blijft doen en weet vol te houden.
  • Maandelijks deelname aan het Event Kom in je Kracht waarin we vooral kijken naar struikelblokken, zelfsabotage, belemmerende factoren en blokkades zodat je ze kunt opruimen.
  • Het live Event vindt plaats op de Loft in Lisse en zijn volledig verzorgd
  • Inspiratie, gegarandeerde steun en een luisterend oor van mij en de andere deelnemers.
  • Levenslang toegang tot de online leeromgeving ‘Een bloeiend bedrijf’. Je doet automatisch en gratis mee met updates.
  • Levenslang toegang tot de online leeromgeving ‘Vrouwelijk leiderschap’. Jouw leiderschap bepaalt namelijk je succes.
  • Toegang tot de besloten Facebook groep My-Way.
  • Mogelijkheden om je aan te sluiten bij mijn community, introductie tot mijn netwerk, bijzondere bijeenkomsten en samenwerkingsverbanden.
  • Gratis de mogelijkheid om deel te nemen aan een maandelijkse meet-up waarin je je vragen kunt inbrengen met gelijkgestemden.

Na je aanmelding ontvang je per direct je inloggegevens en toegang tot de online leeromgeving en overige informatie zodat je meteen van start kunt. Je blijft de rest van je leven toegang houden zodat je persoonlijk en zakelijk blijft ontwikkelen.

Een bloeiend bedrijf

Als ondernemerscoach help ik je bij het behalen van je resultaten. Je missie blijft uitgangspunt. Je innerlijke kracht is de essentie. Dit zorgt voor intrinsieke motivatie. Je kunt rekenen op steun vanuit mijn kant door deels online te werken in combinatie met individuele coaching op maat.

Als ondernemer ben je je eigen CEO. Je eigen rots in de branding. Wat heb je daarvoor nodig? Je succes en ook je falen heeft alles met jezelf te maken. Hou focus op je doelen en blijf je consistent? Hoe blijf je krachtige momenten creëren? Hoe blijf je resultaten behalen? Hoe overwin je je angsten en blokkades? Hoe kom en blijf je in actie? Ook bij de minder leuke dingen. Want ondernemen is niet altijd leuk. Iedere fase in je bedrijf vraagt iets anders. Hoe krijg je jezelf gemotiveerd? Hoe blijf je trouw aan jezelf? Hoe consistent en betrouwbaar ben je voor je klanten? Hoe ga je om met tegenslagen? Welke kennis en vaardigheden heb je nodig voor je persoonlijke geluk en je zakelijke succes?

Ja, ik wil graag toegang tot de Online Academie en het programma “Een bloeiend bedrijf” met 12 individuele online coaching gesprekken.

Betaling in één keer

Betaling in 3 termijnen

Zorg voor helderheid in je visie en verlangen. Maak gebruik van de 12 bouwstenen in de online leeromgeving. Wil je graag toegang tot de online academie en het programma ‘Een bloeiend bedrijf’?

Betaling in één keer

Betaling in 3 termijnen

Leer wat nodig is om de resultaten te behalen die je wenst

Met dit programma zet je een krachtig fundament neer voor jouw bedrijf. Je doet wat bij je past, wat goed voelt en waar je serieus op door kunt bouwen zodat je betekenisvol blijft ondernemen en voldoening ervaart. Je kunt eindeloos putten uit de online leeromgeving. Door middel van de individuele coaching en de accountability-checks vergroot je je bewustzijn als mens, leider en ondernemer. Je groeit in je eigen innerlijke kracht die je kunt uitdragen naar je klanten en deelnemers.   

In het kort:

Verander je struikelblokken met deze 12 bouwstenen

Praktische informatie De basis

Persoonlijk kompas onderzoeken

Plannen & voortgang bewaken

Persoonlijke kracht inzetten

Producten & diensten aanbieden

Profileren & zichtbaarheid vergroten

Profit pijlers inrichten

Professioneel netwerk opbouwen

Praktisch & pragmatisch organiseren

Persoonlijk leiderschap inzetten

Proactieve houding en mindset ontwikkelen

Proficiat Bonus

Heb je vragen. Misschien staat je vraag hiertussen. 

Twijfel je of we een match zijn? Plan dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een half uur. Neem contact  met me op.

Net als een ieder draag jij ook iets kostbaars in je dat in géén ander te vinden is. Herken, erken en laat dit op je eigen tempo toe. Door jezelf “klein” te houden dien je jezelf en de wereld niet.

Geloof in jezelf is je grootste kracht

Je bent wat je gelooft. Verander je mindset en creëer je eigen moedige momenten die aansluiten bij wie je echt bent: de authentieke versie van jou. Die is echt goed genoeg. Ook al zegt je hoofd je andere dingen.

 

Leer om je oude verhaal, je zelfafwijzing, angst, onzekerheid en twijfels te veranderen. Verandering gaat nooit met gemak. Het vraagt je om uit de wereld te stappen die je kent. Het vraagt om te kijken naar wat jouw bewust en onbewust onderdrukt en blokkeert. Naar welke mechanismen bepalend zijn voor de keuzes die je maakt en de resultaten die je behaalt. 

 

Ik steun en begeleid je in dit proces zodat je dichter bij jezelf komt en op eigen tempo en eigenwijze kunt gaan voor je persoonlijk geluk en zakelijk succes. 

Judith

"Mijn plaatje van 'ondernemer zijn' begint dankzij jou te kloppen."

Bart

"De ultieme supporter!"

Petra

"Eigenwaarde is 100% veranderd!"

Klaar om te zaaien voor een bloeiend bedrijf?

Betaling in één keer

Betaling in 3 termijnen

Scroll naar boven
Chat openen
Hoi, Malty hier.
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!