Persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Je zakelijke groei volgt altijd op je persoonlijke groei in leiderschap

Met dit programma leg je de basis voor een bloeiend bedrijf waar je de rest van je ondernemersleven van kunt profiteren en waar je impact mee kunt maken op je doelgroep. Dit vraagt om vakkennis, ondernemerschap en leiderschap. Hoe graag je ook anders wilt geloven, jij alleen bent verantwoordelijk voor de groei en bloei van je jezelf en je bedrijf. En daarmee voor de resultaten die je behaalt.

Het verschil tussen weten en doen

Wat je in je hoofd hebt en wat je in je hart draagt, ga je met je handen creëren. Je weet hoe belangrijk het juist dan is om authentiek en onderscheidend te zijn. Daarmee trek je jouw klanten aan. Jij staat eerst zelf centraal en in je kracht als ondernemer. Dit is niets anders dan je leiderschap pakken door je verstand te gebruiken, te blijven vertrouwen op je gevoel en je hart te volgen.

Verberg je niet, maar schitter

Wil je echt gaan staan voor wie je bent? Gewoon door jezelf te zijn. Door jouw visie uit te dragen. Door te gaan voor betekenisvol. Door te streven naar voldoening ervaren met wat je doet. Door je eigen wereld en de wereld van anderen mooier te maken. Door je bedrijf te laten groeien op een manier die werkelijk bij je past. En ben je bereid en in staat om in jezelf te investeren qua tijd, geld en energie?

De fundamenten van het programma:

  1. Werk in je bedrijf en creëer een product of dienst in relatie tot je missie zodat je oplossing biedt voor het probleem van je ideale klant en jij in flow en focus je vakkennis kunt uitdragen.
  2. Werk aan je bedrijf en organiseer dit strategisch zodat dat je ook groeit in de skills en ondernemende vaardigheden waardoor groei, bloei en voortbestaan op lange termijn geborgd zijn.
  3. Werk aan jezelf door te vertrouwen op alle bronnen die je tot je beschikking hebt. Groei en ontwikkel je innerlijke wijsheid. Maak efficiënt gebruik van je authentieke kracht en energie.
  4. Werk samen en deel je kennis en ervaring met mensen die dezelfde belangen of belangstelling hebben. Niets staat op zichzelf. Spar, wissel ideeën en inspiratie uit en klim samen naar een hoger niveau.

Een bloeiend bedrijf

Als ondernemerscoach help ik je bij het behalen van je resultaten. Jouw missie blijft het uitgangspunt. Je innerlijke kracht is de essentie. Dit zorgt voor intrinsieke motivatie. Je kunt rekenen op steun vanuit mijn kant door deels online te werken in combinatie met individuele coaching op maat.

 

Een Bloeiend Bedrijf

2400,–*

Toegang tot het programma “Een bloeiend bedrijf”

Een Bloeiend Bedrijf

3 termijnen van 825,–*

Toegang tot het programma “Een bloeiend bedrijf”

Alles valt of staat met jou

De combinatie van de inhoud van de online academie en de persoonlijke individuele gesprekken zorgen ervoor dat je krijgt wat je nodig hebt om in focus en flow te blijven. Laat jezelf niet langer tegenhouden door de gedachten dat je ‘nog niet goed genoeg bent’, of het ‘niet waard’. Voel je vuur. Voel je verlangen en creëer je eigen krachtige momenten om te doen waar je van droomt.

Na je aanmelding:

Betaling in één keer

Betaling in 3 termijnen

Leer wat nodig is om de resultaten te behalen die je wenst

Met dit programma zet je een krachtig fundament neer voor jouw bedrijf. Je doet wat bij je past, wat goed voelt en waar je serieus op door kunt bouwen zodat je betekenisvol blijft ondernemen en voldoening ervaart. Je kunt eindeloos putten uit de online leeromgeving. Door middel van de individuele coaching vergroot je je bewustzijn als mens, leider en ondernemer. Je groeit in je eigen kracht.   

In het kort:

Een bloeiend bedrijf

Als ondernemerscoach help ik je bij het behalen van je resultaten. Je missie blijft uitgangspunt. Je innerlijke kracht is de essentie. Dit zorgt voor intrinsieke motivatie. Je kunt rekenen op steun vanuit mijn kant door deels online te werken in combinatie met individuele coaching op maat.

Ja, ik wil graag toegang tot de Online Academie en het programma “Een bloeiend bedrijf” met 12 individuele online coaching gesprekken.

Betaling in één keer

Betaling in 3 termijnen

De essentie

Wanneer je in je eigen kracht staat ben je zelfbewust, zelfverzekerd en authentiek. Je voelt vrijheid, vreugde en voorspoed. Ik ben er om het beste in je naar boven te halen en je zelfbewustzijn te vergroten. Met een passende mix tussen hoofd-hart-handen moedig ik je aan om vanuit je persoonlijke kracht met focus consistente acties uit te voeren die aansluiten bij je kernwaarden.

Verander je struikelblokken met deze 12 bouwstenen

Praktische informatie De basis

Persoonlijk kompas onderzoeken

Plannen & voortgang bewaken

Persoonlijke kracht inzetten

Producten & diensten aanbieden

Profileren & zichtbaarheid vergroten

Profit pijlers inrichten

Professioneel netwerk opbouwen

Praktisch & pragmatisch organiseren

Persoonlijk leiderschap inzetten

Proactieve houding en mindset ontwikkelen

Proficiat Bonus

Heb je vragen. Misschien staat je vraag hiertussen. 

Twijfel je of we een match zijn? Plan dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een half uur. Neem contact  met me op.

Net als een ieder draag jij ook iets kostbaars in je dat in géén ander te vinden is. Herken, erken en laat dit op je eigen tempo toe. Door jezelf “klein” te houden dien je jezelf en de wereld niet.

Geloof in jezelf is je grootste kracht

Je bent wat je gelooft. Verander je mindset en creëer je eigen moedige momenten die aansluiten bij wie je in essentie bent. De authentieke versie van jou. En die is echt goed genoeg. Ook al zegt je hoofd je andere dingen. Leer om je oude verhaal, je zelfafwijzing, angst, onzekerheid en twijfels los te laten. Ik begeleid en steun je daarbij om een solide bedrijf te bouwen die je voorziet in voldoende inkomen om van te leven en te investeren in een toekomst waarin je je (persoonlijke) missie kunt uitdragen.

Judith

"Mijn plaatje van 'ondernemer zijn' begint dankzij jou te kloppen."

Bart

"De ultieme supporter!"

Petra

"Eigenwaarde is 100% veranderd!"

Klaar om te zaaien voor een bloeiend bedrijf?

Betaling in één keer

Betaling in 3 termijnen

Scroll naar top
Chat openen
Hoi, Malty hier.
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!