Persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Haal alles eruit!


Mijn passie is het  werken, coachen en begeleiden van mensen!

Vanuit de holistische visie in combinatie met mijn hoog gevoelig vermogen ben ik werkzaam. Door mijn hoog gevoeligheid kan ik in de diepe lagen bij mensen naar binnen gaan. Hierdoor kan ik kanaliseren waar men in vastzit een blokkade heeft.

Blokkades kan alle kanten opgaan bijvoorbeeld; vermoeidheid, je zwaar /opgejaagd of emotioneel voelen, chronische ziektes hebben, op zoek zijn naar balans op zowel mentaal als fysiek vlak, kortom je bevinden in een vicieuze cirkel niet wetende hoe hieruit te komen…..

Ik geef het individu inzichten in hoe datgene wat zich heeft opgeslagen, in de diepe lagen, te mogen loslaten. Het doel is om patronen, programmeringen, conditioneringen, gedragingen, emoties, overtuigingen en wat zich niet meer dient in het HIER & NU te mogen transformeren naar  verhoogde bewustzijn.

Leven vanuit een verhoogd bewustzijn is leven vanuit jouw volledige potentie. Het leven is een groot spel, als je eenmaal weet hoe dit werkt verzeker ik je dat je zult smachten naar meer en meer. Je zal alles uit het leven te willen halen!

Bij het begeleiden van het individu maak ik gebruik van verschillende tools zoals; meditatie, affirmaties, hypnose, spiegelogie, chakra healing, transformeren van je onderbewustzijn,  energetische massages en nog veel meer.

Mijn doel is om jouw levensenergie weer te laten stromen! Ik zorg ervoor dat jij weer in jouw kracht komt, door alle opgeslagen leed te verwerken.

Geloof dat alles mogelijk is!  Mijn motto’s:

– Leer meer uit het leven te halen

– Jij bent de creator/regisseur van je eigen leven

– Jij maakt het onmogelijke mogelijk

Als ik iets voor je kan betekenen hoor ik het graag.

Sandra  Bridjmohan van Leef in Licht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Chat openen
Hoi, Malty hier.
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!