Persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Hans, de vader van mijn derde kindje.

In januari 2021 schreef ik dit blog. Wat is er in een jaar tijd veel veranderd!

Naast werknemer ben ik nu ook ondernemer. Het is een leuk avontuur die mij heel veel energie geeft en voor de nodige uitdaging zorgt. Ik ben trots op mezelf omdat ik mijn droom heb overgezet in echte actie. Het is een droom die heel lang geleden in mijn hart werd geboren. Ik deed wat scholing met het idee om zelf trainingen te gaan ontwerpen en te geven op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Uiteindelijk heb ik niet de stap gemaakt, omdat ik vond dat het niet kon door mijn omstandigheden en privé-situatie.

Leef je verlangen

Ondertussen gingen er jaren voorbij en parkeerde ik mijn verlangen. Er was echter een dingetje wat niet te parkeren was, en bleef spoken in mijn hoofd: de naam van mijn onderneming. Het was alsof er een derde kindje op komst was. Dit derde kindje heeft misschien wel 100 namen gehad. In ieder geval moest het met een M beginnen. Het moest de lading dekken. Van alles kwam voorbij. Soms was het gewoon stom, te lang, te kort, al geregistreerd, te moeilijk, te saai of te Hindoestaans. Avonden en avonden heb ik hieraan gezeten.

Malty.nl

Bij het registeren van mijn domein bleek Malty gewoon beschikbaar te zijn. Nooit aan gedacht om dat te checken. Uiteindelijk gaat het om mij. Mijn inhoud, mijn kennis, vaardigheden, ervaring en inzichten. Tijdens het online invullen van de formulieren voor de KvK vulde ik niets in. Ik dacht dat ik toch nog een inzicht zou krijgen. Bij de formele inschrijving bij de KvK werd ik geholpen door Hans. In mijn ogen een aantrekkelijke medewerker. Hij zag er verzorgd uit en de leeftijd, kleur ogen en haar klopte. Ik voelde dat hij een klik voelde. Gelukkig zag ik net op tijd dat hij een trouwring om had. Hij reageerde oprecht leuk toen ik hem uitvoerig mijn verhaal vertelde van alle mogelijke namen die afgelopen jaren voorbij zijn gekomen.

Malty Moments

“Ik ken je maar een moment. De passie voel ik. Je hebt mij al helemaal ingepakt. Dit gaat helemaal goed komen. Dit is jouw moment. Waarom gebruik je dat niet? Gewoon ‘Malty Moments’. Het bekt ook lekker” zei Hans. Ik keek hem aan en voelde me helemaal happy worden. Normaal ben ik niet zo meegaand. Zeker niet als het belangrijk voor mij voelt. Zo makkelijk kan het soms zijn. Je begrijpt dat het een erg leuk gesprek was. Zelfs het afrekenen ging gezellig.

Het aannemen van hulp

Het aannemen van hulp uit onverwachte hoek is niet altijd zo makkelijk voor mij geweest. Ik zag het als falen. Maar ook zeer zeker mijn overtuiging dat onafhankelijkheid en autonomie belangrijk waren speelde mee. Dat blijft ook belangrijk, maar op een andere manier. Ik durf vaker om hulp te vragen, hulp aan te nemen en me kwetsbaar op te stellen. Hoe ga jij om met jouw dromen en verlangens? En kom je daarna ook echt tot actie? Als je voelt dat ik iets voor je kan betekenen, dan hoor ik dat uiteraard graag. Stuur een reactie, mail of bel me.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Chat openen
Hoi, Malty hier.
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!