Persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Inzicht in je kracht

Er komt altijd een moment in je leven waarbij “wie je bent geworden” een rol gaat spelen. Wie je bent, wat je kunt en wat je echt wilt met je leven verandert naarmate je opschuift in levensfase. Heb je kunnen doen wat je wilde? Ben je blij met wie je bent geworden? Of ben je jezelf ergens kwijtgeraakt? Voel je teleurstelling? Of overheerst er juist nu een verlangen om een start te maken met je dromen?

Elke zoektocht begint bij jezelf

Regie over je leven nemen, voorbij je angsten, maskers en sociaal wenselijk gedrag brengen je bij je kracht. Dit onderzoeken stimuleert eigenaarschap. Ontdek waarom je de dingen doet die je doet. Weet en voel wat echt belangrijk is. Kom in je kracht en weet waar je voor staat. Gebruik de output voor je eigen groei. Voor de richting die je op wilt. Je maakt dan keuzes die niet ‘verkeerd’ kunnen zijn.

Kruispunt

Het doorlopen van dit programma geeft je helderheid en duidelijk over het vervullen van je dromen en verlangens. Je neemt het besluit om over te gaan tot actie omdat je (persoonlijke) missie helder is. Je doet dit vanuit je innerlijke kracht. Je komt tot bloei. Met een bedrijf die past bij wie je in essentie bent of je gaat voldoening en vervulling vinden op andere levensgebieden. Beide leveren je iets op.

Wat leer je tijdens het programma?

Ben je het waard om je vrij te voelen om te zijn wie je bent?

Ja, ik wil mezelf krachtig neerzetten. Ik wil mezelf leren kennen in al mijn facetten. Ik wil duidelijker hebben wat kracht en mijn uitdaging is, zodat ik dit bewust kan inzetten voor groei en ontwikkeling. Voor mezelf, voor anderen, nu en in de toekomst.

Je kunt zelfstandig aan de slag. Of met individuele online coaching. Iedereen is anders. Dit vraagt om een unieke aanpak. Ik kijk graag met je mee waar je behoefte ligt en lever maatwerk. De inhoud van de persoonlijke gesprekken stem ik daarom af zodat je krijgt wat je verdient.

Inzicht in mijn kracht

Online en Zelfstandig

350,–*

Ik wil toegang tot het programma en werk online en zelfstandig

Inzicht in mijn kracht

Online en 3 coachingsgesprekken

650,–*

Ik wil toegang tot het programma en drie persoonlijke online coaching gesprekken

Inzicht in mijn kracht

Online en 6 coachingsgesprekken

950,–*

Ik wil toegang tot het programma en zes persoonlijke online coaching gesprekken

Het programma in het kort

Na je aanmelding

  • Ontvang je per mail direct je inloggegevens en toegang tot het programma.
  • Heb je de rest van je leven onbeperkt toegang om je persoonlijk te blijven ontwikkelen.
  • Kun je herhalen hoe vaak je wilt en je Pdf’jes en werkboeken steeds aanvullen met nieuwe inzichten.
  • Doe je gratis en automatisch mee met alle upgrades.
  • Bij voldoende animo is er vanaf het voorjaar van 2023  de mogelijkheid (gratis) deel te nemen aan de maandelijkse Q&A.

Online en Zelfstandig

Online met 3 coachingsgesprekken

Online met 6 coachingsgesprekken

De 12 modules

Waar sta ik nu?

Wie ben ik?

Wat kan ik?

Wat drijft mij?

Wat past bij mij?

Wie wil ik zijn?

Wat maakt mij krachtig?

Wat ben ik waard?

Wie of wat kan mij helpen?

Wat wil ik?

Waar kies ik voor?

Wie of wat inspireert mij?

Iedereen heeft twee levens. Het tweede begint op het moment dat je beseft dat je er maar één hebt.

Geloof in jezelf is je grootste kracht

Je bent wat je gelooft. Verander je mindset en creëer je eigen moedige momenten die aansluiten bij wie je echt bent: de authentieke versie van jou. Die is echt goed genoeg. Ook al zegt je hoofd je andere dingen.

 

Leer om je oude verhaal, je zelfafwijzing, angst, onzekerheid en twijfels te veranderen. Verandering gaat nooit met gemak. Het vraagt je om uit de wereld te stappen die je kent. Het vraagt om te kijken naar wat jouw bewust en onbewust onderdrukt en blokkeert. Naar welke mechanismen bepalend zijn voor de keuzes die je maakt en de resultaten die je behaalt. 

 

Ik steun en begeleid je in dit proces zodat je dichter bij jezelf komt en op eigen tempo en eigenwijze kunt gaan voor je persoonlijk geluk en zakelijk succes. 

Nubia

"Dankbaar voor onze (zakelijke) reis."

Marijke

‘Ik mag er zijn!’

Aly

"Door het kenbaar maken van mijn behoeftes, voel ik me een stabielere persoonlijkheid"

Veel gestelde vragen

Na aanmelding ontvang je een email met je inloggegevens. Je krijgt daarna direct toegang tot het programma. 

Nee, dit programma is voor iedereen die geluk nastreeft. Mijn belangrijkste doelgroep bestaat uit vrouwelijke onderneemster, wat niet wil zeggen dat mijn programma niet geschikt is voor degene die zich anders identificeren. Juist als je aan het oriënteren bent of het ondernemerschap iets voor je is kan dit programma je goed op weg helpen.

Het is handig om dit programma te doorlopen op een laptop of desktop. Als je de Nederlandse taal beheerst op MBO of hoger niveau hoeft dit geen obstakels op te leveren. Twijfel je daarover dan kom je al heel ver met enthousiasme en leergierigheid. Ben je vooral anderstalig en lukt het niet, dan is google translate altijd nog een optie. Misschien heb je behoefte om toegang te krijgen tot een werkboek zodat je het beter kunt beoordelen. Neem hierover contact op.

Je hebt na aanschaf levenslang jaar toegang.

Dat kan ik heel goed begrijpen. Zelf koop ik ook mijn taart bij de bakker die ik lekker vind. Ik weet wat ik krijg en hoe het smaakt. Iets nieuws proberen gaat altijd samen met bepaald risico. Aan de hand van een telefoongesprek kan ik je misschien wat meer informatie geven. Neem contact op via info@malty.nl. Overheerst er op dit moment vooral veel twijfel.  Doe het dan maar niet. Onderzoek eerst waar je twijfel vandaan komt.

Voor dit programma zijn geen live-sessies gepland.

Dat weet je pas als je deelneemt en gaat doen. Je hebt een geld terug garantie als je binnen twee weken een mail stuurt en je door middel van de ingevulde werkboeken aantoont dat je je hebt ingezet en onvoldoende resultaat weet te behalen. Ik stort je aankoopbedrag retour en neem je feedback mee om het programma te verbeteren.

Het kost je zoveel tijd als dat je er zelf in stopt. Het is mijn hoop dat je zoveel energie krijgt van dit programma dat je er alles uithaalt. Elke module bestaat uit drie lessen met aparte werkboeken en een video. In de werkboeken zitten diverse opdrachten en oefeningen. Gebruik je je levenservaring en levenslessen in je eigen voordeel. Neem je tijd voor reflectie. Daarmee vergroot je alleen maar je bewustzijn. Je hebt niets voor niets levenslang toegang.

Nee, de kosten zijn inclusief alle tools, formats, oefeningen, werkbladen en video’s die beschikbaar worden gesteld via de online academie. Dit is inclusief de updates. Er zijn aan dit programma geen andere kosten verbonden.

Als je het nog niet zo goed weet kan meer informatie je misschien helpen. Durf je het besluit nog niet te nemen? Of heb je andere vragen. Mail naar info@malty.nl. Dan neem ik contact met je op.

Online en Zelfstandig

Online met 3 coachingsgesprekken

Online met 6 coachingsgesprekken

Scroll naar boven
Chat openen
Hoi, Malty hier.
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!