Persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Kies jij voor de liefde?


Fantastisch lieve lezer, om mijn missie hier te mogen delen! Het is mijn missie èn verlangen om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een liefdevolle relatie met zichzelf en in de liefde. Relaties die gebaseerd zijn op liefde, respect en verbinding in plaats van op angst, strijd, controle en manipulatie.

Veel mensen durven zich niet echt meer te verbinden in een relatie. Ze zijn bang om gekwetst te worden of ze zijn bang om verlaten te worden. Ze zitten vast in destructieve relaties, die ze niet kunnen verbreken uit angst voor het onbekende. Relaties, waarin veel strijd en leed is. Relaties waarin partners elkaar niet meer kunnen bereiken. Ze blijven single of trekken voortdurend verkeerde partners aan, waarmee ze de dynamieken en patronen blijven herhalen. Wat ze gemeen hebben, is dat ze ongelukkig zijn en uit deze situatie willen. 

Ik begeleid vrouwen en mannen die een wilsbesluit hebben genomen om voor eens en altijd te breken met deze destructieve patronen en dynamieken. In mijn jaartraject gaan we ALL THE WAY IN. Op zoek naar de oorsprong, te beginnen bij de jeugd, het gezin van herkomst, waar iemands zelfbeeld, zelfvertrouwen en vertrouwen in anderen en de hechtings- en relatiestijl wordt gevormd. De eerste 8 maanden is het hard werken aan jezelf. Om weer in je kracht te staan, weten wie je bent en wat je wilt en onvoorwaardelijk van jezelf gaan houden. De laatste 4 maanden van het jaartraject richten we ons op het verbeteren van de relatie met een (toekomstige) partner.

Ik heb waanzinnig mooi werk. Elke keer ben ik zo dankbaar om getuige te mogen zijn van de wonderen die gebeuren als iemand echt van zichzelf durft te gaan houden, vertrouwen heeft in zichzelf, weet wie hij of zij is en in elke situatie bij zichzelf kan blijven. Trouw blijven aan jouw hart. Als vanzelf ontstaan er dan wonderen. Ik heb het gezien gebeuren. Relaties die verbeteren, droompartners die ineens verschijnen, die waanzinnig gave baan of dat geweldige droomhuis die spontaan op iemands pad komt….

Hoe zit het eigenlijk met jou? Kies jij voor liefde? Love yourself enough to do this….

Liefs, Nicolette

Relatiecoach en ervaringsdeskundige

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Chat openen
Hoi, Malty hier.
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!