Creëer krachtige momenten in je onderneming!

Klantervaringen

Bekijk hier een selectie van mooie momenten en ervaringen

“Alsof ik met mijn zus zit te praten. Ik kan alles bij je kwijt. Alles wat er in mijn hoofd is kan ik met je delen. Je levenservaring en je wijsheid neem je mee. Heel inspirerend om te luisteren naar je verhalen. Je spiegelt bij alles. En ik voel me helemaal gezien en gehoord. Het meest waardevolle is dat je op mijn pad kwam en dat het direct klikte.”

Bart, 39 jaar, Lisserbroek

“Super! Je bent een trainer vol energie, afwisseling en kennis. Dit is niet overbodig en je geeft nuttige tips. Tijdens de workshop heb je ik je als enthousiast en betrokken ervaren. Je zorgt voor een veilige omgeving. Vooraf had ik geen verwachtingen. Het tegendeel is gebleken. Dank je wel.”

Yvonne, uit Gouda

“Ik kreeg 5 minuten voor de start de gelegenheid om mee te doen en was meteen geboeid omdat het een leuke workshop is waar je in een korte tijd veel informatie krijgt met werkvormen waarbij iedereen deelneemt. Je maakt een verzorgde indruk en weet waar je het over hebt. Je bent vriendelijk en geeft iedereen voldoende aandacht. Je luistert naar de deelnemers en geeft ook duidelijke feedback. Blijf (t) enthousiast!”

Marian, uit Leiden

“Leuke training, en vooral een goede reactie op de dingen die gezegd worden. Veel kennis en ervaring en lekker afwisselend. Door de verschillende werkvormen blijf je lekker alert. Goed gebruik van de kennis over organisaties. Je weet te enthousiasmeren en de inbreng van de deelnemers is belangrijk. De training voldeed meer dan aan mijn verwachtingen. Leuke werkvormen waardoor je lekker alert blijft en echt gericht op om ons in onze kracht te zetten.”

Miriam, uit Voorburg

“De algehele indruk van de workshop is positief. Dit kwam door het interactieve gedeelte. Superleuk en leerzaam. De werkvormen waren duidelijk en echt te gebruiken in mijn werk. Je kan goed, leuk en duidelijk uitleggen en motiveren. Een workshop waar ik iets aan heb.”

Eva, uit Voorschoten

“Ik vond het fijn dat ik mijn verhaal kwijt kon. Ik vond het fijn dat jij mijn goede kanten vertelde waar ik mezelf in herken. Ik herkende ook mijn gebrek aan zelfvertrouwen. Nu denk ik steeds: “heb toch wat meer zelfvertrouwen!” ” Dat komt gewoon goed!” Ik verheug me op de training.“

Ingrid, 59 jaar Leiderdorp

“Je begeleiding is 10 keer beter dan alles wat ik al die jaren heb gedaan bij verschillende psychologen. Ik heb zo diep gezeten en nu is door het veranderen van mijn mindset alles in mij veranderd. Ik trek me minder aan van wat anderen vinden. Ik heb een afscheidsfeestje en het maakt met niet uit hoeveel er komen. Ik ben er gewoon met wie ik ben. Dit is en was life-changing. Ik ben niet helemaal klaar. Er is best veel gebeurd en ik heb het kunnen omturnen.

Je liet me soms  zo dobberen en tegelijktijdig kon ik het zelf. Ik wist dat je me eruit kon halen als ik zou zinken. Je hebt me geleerd mijn leven zelf te leven. Ik ben geen slachtoffer. Ik hoef niet met iedereen vrienden te zijn. Ik betrek het niet op mezelf wat anderen doen en vinden. Het is niet mijn schuld.”

Roos

“Je bent energiek en weet op enthousiaste wijze te vertellen en presenteren. De workshop had een fijn tempo en sloot aan op de werksituatie. Daardoor Prima toepasbaar. Leuke en afwisselende werkvormen waardoor het niet statisch is. Dit maakt dat het niet moeilijk is om je aandacht erbij te houden. Ik vond het een heel goed en prima toepasbaar in de praktijk. Daarnaast komt het groepsgevoel ten goede. Ga zo door! Blijf zo energie en enthousiast.”

Corine, uit Oegstgeest

“Je bent een enorme steun geweest tijdens mijn studie, Malty. Ik ben mijn studie begonnen zonder doelen of een werkwijze waar ik mijn proces op kon baseren. Je merkte dit op. Verandering kwam door middel van een-op-een gesprekken en simpelweg aandacht geven en vooral door vragen te stellen. Eigenlijk kwam ik er gauw achter dat dit juist nodig was voor mijn ontwikkeling. Dit geeft mij het gevoel in mijn kracht te staan. Dit is precies wat ik Malty haar sterke eigenschap vind. Malty weet met elke persoonlijkheid om te gaan en toont dus een onwijs groot empathisch vermogen. Ik zie Malty als een voorbeeld als het gaat om stabiliteit. Ze weet altijd welke kant zij mij op moet sturen, wanneer ik dat kwijt ben. Voor wat jij hebt kunnen betekenen in mijn ontwikkeling is mijn dank groot.“

Sandevi, uit Leiden

“Bij aanvang van de workshop had ik geen hooggespannen verwachting of ideeën van “weer iets zweverigs”. Nu ben ik heel enthousiast en vol lof over deze workshop. Fijn dat je inspeelt op organisaties, teams en samenwerken. Je workshop heb ik zeer positief ontvangen. De werkvormen waren goed getimed en niet te lang. Je hebt ieder onderwerp goed opgepakt. Je hebt veel know-how en prima in te kleuren door je levenservaring.”

Jacqueline, uit Ter Aar

“Ik vond het een heel leuk en goed gesprek. Je hebt me wat tips en tools gegeven. Wat ik fijn vond was dat je door ging vragen met gerichte vragen. Hierbij was het voor mij een bevestiging dat ik al goed op weg ben. En ook fijn vind om ook zulke gesprekken te voeren met mensen om hun te motiveren. Er komt wel veel bij kijken en jij bent al wel een heel stuk verder en de vele info duizelde mij soms ook wel. Maar ik realiseer mij ik doe het in mijn tempo en de belangrijkste vraag is wat maakt mij blij en hoe voel ik me erbij. En terug gaan naar je gevoel is waar verder in wil ontwikkelen, bij mezelf om zo ook anderen te kunnen begeleiden. Het punt waar ik nog niet aan toe gekomen ben is het schrijven. Ik vind ‘t lastig om een begin te maken.“

Jennifer, uit Rijswijk

“Ik heb je 3 jaar lang als studie loopbaan begeleider mogen hebben. In deze 3 jaar hebben we regelmatig gesprekken met elkaar gevoerd. In deze gesprekken heb je mij gemotiveerd om mij als student te helpen daar waar nodig. Dit altijd op een rustig, meegaande, professionele wijze. De houding die je aan neemt geeft mij als student vertrouwen wanneer ik met je in gesprek ben. Daarentegen ben je ook een enthousiast en vrolijk persoon, wanneer we elkaar dan ook tegenkomen waar dan ook, zwaaien we altijd spontaan naar elkaar. Dit komt omdat je bij mij ook die vrolijkheid oproept. Dit maakt dat je een meerwaarde hebt bij ons in de groep. De vrolijkheid en de combinatie met professionaliteit geeft ons als groep studenten het extraatje wat we nodig hebben om door te zetten. Wanneer ik over mezelf spreek vind ik de meerwaarde toch echt het vertrouwen wat zij bij mij oproept. Ik zou alles kunnen vertellen. En dit merk je, ook wanneer je een negatieve boodschap overbrengt probeert ze je hier door heen te slepen en samen met jou te zoeken naar oplossingen hiervoor. Zodat je toch met een positief gevoel de deur uitgaat!”

Koen, uit Voorhout

Inmiddels ken ik Malty al geruime tijd en ik heb haar leren kennen als een vriendelijke, enthousiaste, maar confronterende vrouw! In haar workshops zet ze je echt aan het werk en aan het denken. Over jezelf. Jouw leven. Jouw loopbaan. Een aanrader!

Riëtta

Ik heb bij Malty een Opstellingenavond gevolgd. Naast dat zij een fijne gastvrouw is, zorgt zij ook voor een gevoel van veiligheid bij deze bijeenkomsten. Zij voelt ook de groep goed aan, en zorgt zij voor een prettig tempo. Ik heb mooie inzichten mogen ontvangen tijdens deze opstelling, waardoor ik mij persoonlijk verder kon ontwikkelen. Dit is dus zeker een aanrader!

Monica

Wil je meer weten over mijn aanbod?

Scroll naar top
Chat openen
Hoi, Malty hier.
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!