Persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Klantervaringen

Bekijk hier een selectie van mooie momenten en ervaringen

𝗗𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗲 𝘀𝘁𝗿𝗶𝗷𝗱 𝗶𝘀 𝗺𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗴𝗲𝘄𝗼𝗿𝗱𝗲𝗻.
Ik heb tools gekregen om mezelf stevig te te spreken en daardoor andere keuzes te maken. Keuzes die zorgen voor een ander resultaat. Het is te veel om op te noemen. De focus op de juiste zaken. Heel veel zelfinzicht. Meer leven vanuit mijn hart. De dingen die ik doe lukken daardoor goed en er is progressie.

Soms ben je ook zeer zeker confronterend waardoor ik er juist heel veel aan heb. Je durft de dingen te benoemen omdat je mij goed aanvoelt. De rol van spiritualiteit in mijn leven is echt een winst en daardoor nu veel beter in balans.

“Oprah, maar dan anders, Malty je bent van top tot teen een supporter en hebt me ontzettend geholpen.”

Bart

“Super! Je bent een trainer vol energie, afwisseling en kennis. Dit is niet overbodig en je geeft nuttige tips. Tijdens de workshop heb je ik je als enthousiast en betrokken ervaren. Je zorgt voor een veilige omgeving. Vooraf had ik geen verwachtingen. Het tegendeel is gebleken. Dank je wel.”

Yvonne, uit Gouda

“Ik kreeg 5 minuten voor de start de gelegenheid om mee te doen en was meteen geboeid omdat het een leuke workshop is waar je in een korte tijd veel informatie krijgt met werkvormen waarbij iedereen deelneemt. Je maakt een verzorgde indruk en weet waar je het over hebt. Je bent vriendelijk en geeft iedereen voldoende aandacht. Je luistert naar de deelnemers en geeft ook duidelijke feedback. Blijf (t) enthousiast!”

Marian, uit Leiden

“Leuke training, en vooral een goede reactie op de dingen die gezegd worden. Veel kennis en ervaring en lekker afwisselend. Door de verschillende werkvormen blijf je lekker alert. Goed gebruik van de kennis over organisaties. Je weet te enthousiasmeren en de inbreng van de deelnemers is belangrijk. De training voldeed meer dan aan mijn verwachtingen. Leuke werkvormen waardoor je lekker alert blijft en echt gericht op om ons in onze kracht te zetten.”

Miriam, uit Voorburg

“De algehele indruk van de workshop is positief. Dit kwam door het interactieve gedeelte. Superleuk en leerzaam. De werkvormen waren duidelijk en echt te gebruiken in mijn werk. Je kan goed, leuk en duidelijk uitleggen en motiveren. Een workshop waar ik iets aan heb.”

Eva, uit Voorschoten

“Ik vond het fijn dat ik mijn verhaal kwijt kon. Ik vond het fijn dat jij mijn goede kanten vertelde waar ik mezelf in herken. Ik herkende ook mijn gebrek aan zelfvertrouwen. Nu denk ik steeds: “heb toch wat meer zelfvertrouwen!” ” Dat komt gewoon goed!” Ik verheug me op de training.“

Ingrid, 59 jaar Leiderdorp

“Je begeleiding is 10 keer beter dan alles wat ik al die jaren heb gedaan bij verschillende psychologen. Ik heb zo diep gezeten en nu is door het veranderen van mijn mindset alles in mij veranderd. Ik trek me minder aan van wat anderen vinden. Ik heb een afscheidsfeestje en het maakt met niet uit hoeveel er komen. Ik ben er gewoon met wie ik ben. Dit is en was life-changing. Ik ben niet helemaal klaar. Er is best veel gebeurd en ik heb het kunnen omturnen.

Je liet me soms  zo dobberen en tegelijktijdig kon ik het zelf. Ik wist dat je me eruit kon halen als ik zou zinken. Je hebt me geleerd mijn leven zelf te leven. Ik ben geen slachtoffer. Ik hoef niet met iedereen vrienden te zijn. Ik betrek het niet op mezelf wat anderen doen en vinden. Het is niet mijn schuld.”

Roos

“Je bent een enorme steun geweest tijdens mijn studie, Malty. Ik ben mijn studie begonnen zonder doelen of een werkwijze waar ik mijn proces op kon baseren. Je merkte dit op. Verandering kwam door middel van een-op-een gesprekken en simpelweg aandacht geven en vooral door vragen te stellen. Eigenlijk kwam ik er gauw achter dat dit juist nodig was voor mijn ontwikkeling. Dit geeft mij het gevoel in mijn kracht te staan. Dit is precies wat ik Malty haar sterke eigenschap vind. Malty weet met elke persoonlijkheid om te gaan en toont dus een onwijs groot empathisch vermogen. Ik zie Malty als een voorbeeld als het gaat om stabiliteit. Ze weet altijd welke kant zij mij op moet sturen, wanneer ik dat kwijt ben. Voor wat jij hebt kunnen betekenen in mijn ontwikkeling is mijn dank groot.“

Sandevi, uit Leiden

“Je bent energiek en weet op enthousiaste wijze te vertellen en presenteren. De workshop had een fijn tempo en sloot aan op de werksituatie. Daardoor Prima toepasbaar. Leuke en afwisselende werkvormen waardoor het niet statisch is. Dit maakt dat het niet moeilijk is om je aandacht erbij te houden. Ik vond het een heel goed en prima toepasbaar in de praktijk. Daarnaast komt het groepsgevoel ten goede. Ga zo door! Blijf zo energie en enthousiast.”

Corine, uit Oegstgeest

“Bij aanvang van de workshop had ik geen hooggespannen verwachting of ideeën van “weer iets zweverigs”. Nu ben ik heel enthousiast en vol lof over deze workshop. Fijn dat je inspeelt op organisaties, teams en samenwerken. Je workshop heb ik zeer positief ontvangen. De werkvormen waren goed getimed en niet te lang. Je hebt ieder onderwerp goed opgepakt. Je hebt veel know-how en prima in te kleuren door je levenservaring.”

Jacqueline, uit Ter Aar

“Ik vond het een heel leuk en goed gesprek. Je hebt me wat tips en tools gegeven. Wat ik fijn vond was dat je door ging vragen met gerichte vragen. Hierbij was het voor mij een bevestiging dat ik al goed op weg ben. En ook fijn vind om ook zulke gesprekken te voeren met mensen om hun te motiveren. Er komt wel veel bij kijken en jij bent al wel een heel stuk verder en de vele info duizelde mij soms ook wel. Maar ik realiseer mij ik doe het in mijn tempo en de belangrijkste vraag is wat maakt mij blij en hoe voel ik me erbij. En terug gaan naar je gevoel is waar verder in wil ontwikkelen, bij mezelf om zo ook anderen te kunnen begeleiden. Het punt waar ik nog niet aan toe gekomen ben is het schrijven. Ik vind ‘t lastig om een begin te maken.“

Jennifer, uit Rijswijk

Mijn burn-out heeft een enorme deuk op mijn zelfvertrouwen geleverd. Er waren momenten dat ik totaal geen grip had op het ondernemen. Alles ging moeizaam. Ik had geen energie. Alles wat gericht op serieus ondernemen zoals het hoort. De eerste drie sessie kwam je elke keer terug op het ondernemen zoals het beste voor mij zou moeten werken. Keer op keer kwam je terug op mijn kernwaarden. Nu voel ik aan alles hoe belangrijk dit is geweest. Dankbaar voel ik me. Ik heb nu na lange tijd een beetje omzet gedraaid. Dit zorgt voor heel veel meer energie en motivatie. Het plaatje die ik van het hebben van ondernemer zijn begint nu pas te kloppen. Je leert me echt mijn eigen pad te uit te stippelen in plaats van kopiëren van anderen. Ik werk veel meer vanuit dat wat goed aansluit wie ik ben en waar ik voor sta.

Judith

Inmiddels ken ik Malty al geruime tijd en ik heb haar leren kennen als een vriendelijke, enthousiaste, maar confronterende vrouw! In haar workshops zet ze je echt aan het werk en aan het denken. Over jezelf. Jouw leven. Jouw loopbaan. Een aanrader!

Riëtta

Ik heb bij Malty een Opstellingenavond gevolgd. Naast dat zij een fijne gastvrouw is, zorgt zij ook voor een gevoel van veiligheid bij deze bijeenkomsten. Zij voelt ook de groep goed aan, en zorgt zij voor een prettig tempo. Ik heb mooie inzichten mogen ontvangen tijdens deze opstelling, waardoor ik mij persoonlijk verder kon ontwikkelen. Dit is dus zeker een aanrader!

Monica

Waar ben je trots op
Ik zie en voel progressie en vooruitgang. Dat ik veel rust creëer en proberen bij mijn gevoel komen
Echt uit de conform zone en de confrontatie met mezelf aan ga
Wat levert je dat op
Ik heb stappen gemaakt door bewust te worden van wat ik doe en voel. Ik heb veel meer inzichten in mezelf gekregen. Dat ik meer opkom voor mijn eigen dingen. Me niet meer laat ondersneeuwen door andere dingen en mensen. Dat ik mijn eigen behoeftes meer kenbaar maak. Ik voel me meer een stabielere persoonlijkheid worden. Door emotioneel en mentaal te groeien laat voorkom ik dat ik me weer afhankelijk opstel bij anderen.
Ik voel al dat ik de erkenning aan mezelf geef en dat ik daarin de ander niet meer nodig heb.
Het voelen van slachtoffer en me zo gedragen, mezelf zo zielig vind en die aandacht zo nodig heb leer ik nu aan mezelf te geven. De focus en floreren op aandacht van anderen ervaar ik als knelpunt. Ik heb geleerd hoeveel impact dit op mijn leven heeft en hoeveel energie dit mij kost

Aly

“Ik heb je 3 jaar lang als studie loopbaan begeleider mogen hebben. In deze 3 jaar hebben we regelmatig gesprekken met elkaar gevoerd. In deze gesprekken heb je mij gemotiveerd om mij als student te helpen daar waar nodig. Dit altijd op een rustig, meegaande, professionele wijze. De houding die je aan neemt geeft mij als student vertrouwen wanneer ik met je in gesprek ben. Daarentegen ben je ook een enthousiast en vrolijk persoon, wanneer we elkaar dan ook tegenkomen waar dan ook, zwaaien we altijd spontaan naar elkaar. Dit komt omdat je bij mij ook die vrolijkheid oproept. Dit maakt dat je een meerwaarde hebt bij ons in de groep. De vrolijkheid en de combinatie met professionaliteit geeft ons als groep studenten het extraatje wat we nodig hebben om door te zetten. Wanneer ik over mezelf spreek vind ik de meerwaarde toch echt het vertrouwen wat zij bij mij oproept. Ik zou alles kunnen vertellen. En dit merk je, ook wanneer je een negatieve boodschap overbrengt probeert ze je hier door heen te slepen en samen met jou te zoeken naar oplossingen hiervoor. Zodat je toch met een positief gevoel de deur uitgaat!”

Koen, uit Voorhout

“Voor mij heb je een meerwaarde omdat je geen verborgen agenda’s hebt. Ik houd van je openheid en eerlijkheid: “What you see is what you get”. Je kan alles goed overzien, hebt een duidelijke helikopterview. Je kan orde scheppen in chaos. Door je begeleiding ben ik veranderd van onzeker naar iemand met een mening.”

What you see is what you get!

Marijke

Op de vraag om 3 inzichten uit het coaching traject te benoemen:
Ik ben gerichter aan de slag met de zaken die me helpen met de toekomst en het groeien van mijn onderneming. Het onderzoeken om dichterbij mijzelf te blijven en te ondernemen vanuit waar ik energie van krijg. Het stukje doen…. Echt in actie komen. Ik kan erg blijven hangen in het denken. Alles bij elkaar zorgt voor groei. Ik zeg nu elke dag tegen mezelf het hoeft niet perfect en ik doe het gewoon. Dat is waar ik tot nu toe ieder keer op vastliep. Nu maak ik mooie stappen, soms ook kleine stappen en als ik dan achteruit kijk zijn het reuze sprongen.

Bianca

Allereerst heel fijn om te horen dat ik er klaar voor ben. 
Ik zie gewoon de berg. Ik had me wat meer bij de hand kunnen nemen maar het uitzoomen en kijken naar het voortraject. De investering tot nu toe. Door de vragen die je stelt en door te focussen op wat de volgende actie is en de aanpak geeft mij een heel goed gevoel van vertrouwen in mezelf.
Ja alles staat in steigers. Ik ben klaar voor het ‘doe-werk”. Dat gevoel had ik niet.
Een half woord van jou was genoeg. Ik zie het meteen voor me. De modules en de kleine stapjes zie ik voor me en geeft een werkbaar gevoel en daar ben ik zo blij mee. Ik ken mezelf de ja maar die berg met ik kan het in stukjes doen
Dat gaf me een enorm gevoel van doenbaarheid.

Mijn skills en talent (krachtbronnen zoals je het noemt) dat kan ik neerzetten in mijn eigen pyramide van mijn bedrijf. Vandaag ga ik weg met het gevoel dat ik al goed op pad ben. Ik ga mijn berg op en ik ga iets creëren wat uit mezelf komt. Waar ik al zo lang mee bezig ben. Dat heb ik nooit zo gezien en had een hopeloos overweldigd zijn gevoel
Ik heb heel erg geïnvesteerd in luisteren, leren, denken en informatie en kennis verzamelen en nu ga ik het doen. Een gevoel van wauw… een celebration. Een vertrouwd gevoel trots
Die expertise zit wel snor. Terwijl ik juist dacht dat ik daarin had te groeien
Lading in een nutshell.

Angela

Wat is je groei
Grootste verandering
Mijn grootste verandering is mijn persoonlijke groei is het vinden van balans.
Ik werk steeds aan mijn emoties daar vind ik mijn groei. Ik zie dat terug in mijn onderneming. De targets die ik wil halen kan ik beter overbrengen bij mijn team. Mijn team is gegroeid, mijn onderneming is gegroeid en ik heb sta achter mijn nieuwe plannen. Ik deel veel meer mijn wgy en waarom. Omdat ze weten wat me drijft en de achterliggende redenen weten heb ik veel meer focus en blijf in actie.. Ik kan mijn why veel beter uitdragen waardoor mijn team veel meer achter mij staat
Die hulp is fijn. Jou ondersteuning is fijn.
Veel meer zelfvertrouwen en ik vind kwetsbaar opstellen en het uiten van bepaalde onzekerheden is geen zwakke kant. Ik ben Jonah en dat is voor mij belangrijk.
Mijn klanten weten nu veel beter wat ze aan mij hebben
Het uit mijn hoofd naar mijn gevoel is het schakelen…. Het mag allebei zijn en ik weet nu veel beter hoe ik naar mijn gevoel moet luisteren. Door mijn onderbuikgevoel uit te spreken
Er is veel meer begrip. In plaats van te vechten ga ik door die onderbuikgevoel veel meer de verbinding aan met mijn klanten waardoor het allemaal makkelijker is en minder gedoe. Ik spreek veel vaker mijn gevoel uit en daar heb ik veel meer aan binnen mijn onderneming. Door je begeleiding ben ik gegroeid in met mijn onderneming. Sowieso!
Mijn team begrijpt me beter. De neuzen gaan 1 kant op.

Jonah

“Als ik aan Malty denk dan komen o.a. deze woorden in mij op:
Enthousiast, spontaan, inspiratie, innovatie, motivatie, bekwaam, diversiteit, verbinding, gastvrijheid, “mee”denker, doorzetter….
Zij verbindt vrouwen én mannen met elkaar d.m.v. workshops, bijeenkomsten etc. op een leuke, leerzame, laagdrempelige manier.
Bij haar bijeenkomsten komen verschillende culturen bij elkaar wat mij ook zeer aantrekt.
En je voelt je héél welkom, mede door haar warme persoonlijkheid en haar gastvrijheid.
Naar mijn idee is zij zeer bekwaam en van vele “markten” thuis.”

Agnes

Waar ik zelf al geruime tijd mee struggelde om op persoonlijk als zakelijk vlak deuren te openen, te sluiten of nieuwe deuren te creëren, ben ik samen met Malty teruggegaan naar mijn basis, mijn verleden om vervolgens weer naar het heden en de toekomst te kijken. Ik ben dankbaar voor de reis die ik samen met Malty ben aangegaan.

Nubia

Yvonne na deelname aan de live workshop Veerkracht!

“Ik heb veel geleerd en weet nu wat ik zelf kan doen om me krachtiger te voelen in plaats van machteloos. Super! Je bent een trainer vol energie, afwisseling en kennis. Dit is niet overbodig en je geeft nuttige tips. Tijdens de workshop heb je ik je als enthousiast en betrokken ervaren. Je zorgt voor een veilige omgeving. Vooraf had ik geen verwachtingen. Het tegendeel is gebleken. Dank je wel.

Yvonne

‘Eigenwaarde is 100% veranderd!’


“Ik voel me goed en mijn gevoel van eigenwaarde is 100% veranderd. Was ik maar eerder begonnen om aan mezelf te werken. Jaren van mijn leven heb ik verspild. Ik heb nu gelukkig een mooie toekomst. Ik heb ook zo genoten van je krachtige energie. Je bent een voorbeeld om nog meer aan mezelf te werken en te groeien.”

Petra

Ergens heb ik mezelf wijs gemaakt dat ik niet goed genoeg ben.
Ik maak mezelf niet meer kleiner. Die krachtige versie was er altijd al. Ik zag het zelf niet meer. Vol vertrouwen durf ik die ook te laten zien. Dank je wel.

Thea, 54 jaar

Wat een groei, wat een aanvaarding en wat een acceptatie van je eigen kracht dat is omhuld met zachtheid. Prachtmens!

Astrid Hart (docent), 50 jaar

Astrid, 50 jaar


Energiek en passievol en ook nog eens met alle wijsheid weten over te dragen. Knap!

Wat een wijsheid, inlevingsvermogen en positieve vibe tijdens de workshop.
Dat komt door de coaches. Jullie geven iedereen de ruimte om hun verhaal te vertellen. Danielle straalt heel veel rust uit. Malty kan enorm goed vragen stellen.

Deelnemer Ingrid, vrouw 50+ naar aanleiding van de Workshop ‘Schat jezelf op Waarde”

Ingrid

‘Wees de persoon die je nodig had toen je klein was’!

De mooiste oefening die ik afgelopen maand van je gekregen heb is die van ‘wees de persoon die je nodig had toen je klein was’. Dit heeft zo’n helende werking. Elke keer als ik weer in mijn oude patroon schiet van mezelf klein houden of me afgewezen voel denk ik hieraan. Ik spreek mijn mantra uit en mijn mindset veranderd meteen. Dank je wel dat je mij geleerd heb hoe ik blij kan zijn met mezelf.

Thea, 32 jaar

Een warm bad waarin alles er mocht zijn. Dat geeft een veilig gevoel.

Sylvia, 40+

Mijn kracht nu is dat als ik mijn doel helder heb, ik er ook voor ga. Het klopt met mijn kernwaarden. Dank je wel, daarvoor!

Richard, 45+

Van muisje naar panter

 

Wat je mij hebt gegeven 👐 ik die een mini peptalk aan zichzelf geeft als het even wat minder is. Ik die mezelf een prachtmens noem als ik in de spiegel kijk en denk mmm. Ik die andere mooie vrouwen verteld dat ze er prachtig uitzien en de wereld kunnen dragen. De liefde die je ontvangt kan geven en andersom. De mini peptalks voor een prachtig leven en niet voor maar even❤️

Van muisje naar panter and beyond 💫

De zonnebloemen staan in de grond
🤗🌻☺️

Is van J. Wil liever echte naam niet gebruiken

J, Anoniem

‘Heel erg blij met de keuzes die ik nu maak!’

“Zoveel geleerd over mezelf tijdens onze gesprekken. Ik ben niet meer een onzeker muisje. Ik voel me gesteund door je. Je voelt eerder dan ik wat ik nodig heb. Aan de ene kant ben je heel duidelijk en soms ook confronterend. Aan de andere kant ook weer heel liefdevol en zacht. Ik ben heel erg blij met de keuzes die ik nu maak. Mijn leven is veel meer echt nu.”

Agnes, 39 jaar

Liefdevolle, wijze, behulpzame vrouw! Echt een aanrader!

Yolanda

“Oprah, maar dan anders, Malty is top met hart en hoofd supporten, heeft mij ontzettend geholpen.”

Bart

Het ontsluieren van mijn waarde gaat ongemerkt en de stroom van klanten voelt heel goed. Ik sta in mijn waarde en ik geef waarde.

Het volgen van het jaarprogramma een bloeiend bedrijf levert mij heel veel op.
Ik ben eigenaar van mijn leven en van mijn bedrijf. Op mijn eigen tempo leer je mij zichtbaarder te worden. Ik ga in mijn leiderschap gaan staan. Ik voel me met de dag meer verbonden. Het levert mijn vrijheid op en verdieping.

Wat er in mij veranderd is is dat ik steeds meer mijn eigen stem krijg en dit ook zichtbaar en hoorbaar maak. Ik ben tot bloei gekomen doordat ik geraakt ben door het programma een bloeiend bedrijf. Ik neem de tijd om bewust bezig te zijn met mijn groei. Ik bepaal mijn eigen tempo met de oefeningen en de bijeenkomst. Ik voel me gedragen door de groep.

Ik ben een mensenmens. De feedback is waardevol. Soms schuurt het een beetje. Want wij hebben allemaal ons eigen proces en een eigen bedrijf met een eigen aanpak. En juist dat geeft mij waardevolle inzichten over mijzelf.
Zakelijk ben ik gegroeid. Ik ben duidelijker. Het bepalen van mijn prijs is geen issue meer. Ik weet wat ik heb te doen. Ik voel dat ik het samen doe.

Ik voel me gezien, gehoord en gesteund. Je nodigt uit en je leert mij in vrijheid en vanuit mijn eigen kracht ruimte te creëren voor mezelf en om mijn boodschap uit te dragen.

Het traject een bloeiend bedrijf heeft gezorgd dat ik steviger in mijn schoenen sta. Ik voel veel meer verbinding met wie ik echt ben en durf echt te vertrouwen op mijn intuïtie. En ik geniet.

Gekleurd Hart, eigenaar van de praktijk Carla Ouwehand.

Sinds een paar maanden werk ik samen met Malty Mahadew en verzorg ik haar Social Media en maak ik visuals voor haar werkboeken, e-books en natuurlijk Instagram. Ontzettend leuk en fijn om samen met haar te werken en haar enthousiasme en vrolijkheid is heerlijk aanstekelijk!

Toen Malty mij in april vroeg of ik een keer aanwezig wilde zijn bij haar workshop “Schat jezelf op waarde” hoefde ik niet te twijfelen. Ik wilde Malty heel graag eens echt ‘in actie’ zien. Ik vroeg Tamara (Geluksmaker) om met mij mee te gaan. Ik ken Tamara al ruim een jaar, we spreken elkaar bijna dagelijks en zien elkaar ook wel eens via Zoom. Maar echt live, dat was er nog niet van gekomen. Supertof dat ze met me mee wilde dus!

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Ik ging op pad naar de Loft in Lisse, waar de workshop plaats zou hebben. Iets eerder had ik al met Tamara afgesproken zodat we even konden kletsen en elkaar even konden aanraken. Gewoon omdat het mogelijk was. En wat voelde dat direct ‘eigen’ en vertrouwd, helemaal niet of we elkaar nog nooit eerder ‘echt’ gezien hadden. Heerlijk!

De workshop was echt top! Bijzonder, intensief, uitdagend en eigenlijk niet in woorden te vatten. We waren met een groep mooie, prachtige en bijzondere vrouwen. Allemaal met hun eigen verhaal. En toch ook een overlap op veel gebieden. En de trainers, Malty en Daniëlle, wat een geweldige vrouwen! Wat een kennis, kunde, humor en liefde zit daarin! De workshop is echt een aanrader, Malty geeft hem iedere maand, dus mocht je eens in de gelegenheid zijn, zeker doen!

Het was ook heerlijk om weer eens een hele dag voor mezelf te hebben, dat komt er vaak niet van. Druk met van alles, en dit was echt zo’n dag met alleen maar me-time! Heerlijk!

Riëtta

Me gedragen als een krachtige vrouw is de uitdaging er eentje te zijn.


Afgelopen maanden is het besef gekomen dat ik eigenlijk wel heel krachtig ben. Ik ga heel veel dingen van mezelf aan waarvoor heel veel mensen weglopen. Die niet durven om oog en oog te gaan staan met zichzelf. Ik doe dat wel. De hardheid in mezelf is niet wie ik ben. Ik hoef ook niet keihard te zoeken naar de zachte kant van mezelf. Ze mogen allebei bestaan is wel een heel mooi inzicht. Eerder heb ik vooral gevoeld dat ik moet bewijzen. Ik merk het verschil tussen een sterke vrouw en een krachtige vrouw. En de verwarring bij mij tussen kracht en kwetsbaarheid en sterk en zwak is nu helder. Ik maak mezelf geen slachtoffer.

Sharida

Ik was voor mezelf op zoek naar iets. En eigenlijk kreeg ik dat al in de ochtend. Ik noem het nu focus. Daar was ik naar op zoek. Al heel lang.

Mijn vaste patroon en strategie als pleaser is duidelijk geworden. Ik was me daarvan bewust en tegelijkertijd niet in de gaten dat het zoveel invloed heeft op alles. Ik heb dingen die op mijn pad kwamen niets mee gedaan. Ik ga nu veel meer verbindingen leggen.

Wat ik vandaag heb ervaren heeft me zeer positief verrast. Je bent ‘Street to the point’ op een respectvolle manier. Wat jij doet is helemaal niet zweverig. Juist het tegenover gestelde. Ik moet het een andere benaming geven. Niets is eigenlijk zweverig. Je nodigt echt uit om puur naar jezelf te kijken. Het is zo krachtig en juist aards. En dat is fijn. Ik voel me geaard en ik voel me dichter bij mezelf. Alles werkt op basis van vertrouwen. Dat voelde ik. Ik vond het fijn om hier te zijn. Ik voel de verbinding. Ik kom zeker terug.

Anouschka

deelnemer workshop Kom in je Kracht

Ik organiseer die dingen die belangrijk voor mij zijn anders en kijk ook anders naar mezelf.

Dat is wel het belangrijkste probleem wat is opgelost. Het vooral anders leren kijken naar mezelf heeft veel opgeleverd.

Ik voel niet meer dat gevoel dat iedereen in mijn nek zit te hijgen. Mijn werkgever en iedereen om me heen. Ik ga veel meer naar wat ik voel. Ik zit nog veel in mijn hoofd maar ook heel vaak ergens anders. Tijdens elk gesprek krijg ik tips en tools mee en daarmee breng ik een beweging op gang. Je vroeg me wat ik het liefst zou willen en wat mij gelukkig zou maken. Dat was wel een pittige. Maar het heeft zoveel in beweging gebracht. Niet alles is beschikbaar en bereikbaar. Maar dat geeft ook duidelijkheid.

Ik zou me gelukkiger voelen als ik beter contact zou kunnen maken met degene die het belangrijkste zijn in het leven. Ik heb geleerd te accepteren dat sommige dingen niet mogelijk zijn en dat ik daar voortdurend tegen aan liep. Ik heb geleerd dat ik zit te vechten tegen iets wat er niet is. Ik weet dat ik mijn eigen plan mag trekken en de dingen doen in mijn leven. Hoe ik wil zijn zonder me schuldig te voelen. Dat gedoe met mijn vrouw. Een goede relatie met mijn dochters. En gewoon genieten van het leven omdat ik me dat gewoon gun.

Natuurlijk was het soms confronterend maar het levert me zoveel op. En ik voel me gesteund oor je. Ik weet ook niet waarom ik het vanuit jou wel toelaat. Ik heb geen verleden met jou en daar heb ik gewoon last van. Maar door jou laat ik wel het verleden steeds meer toe. En ik blijf er niet in hangen. Ik heb heel veel liefde in mij en nu durf ik dat steeds vaker te delen. Dank je wel.

Maarten

(halverwege zijn jaartraject)

Je hebt gezorgd voor een life-changing beweging. Je hebt voor mij opgelost waar ik zolang in vast zat. Ik had het gevoel alsof ik op slot was.

Voor mij is het voelen van openheid en de vrijheid die daarmee komt heerlijk.
Het voelen van die verbinding met de anderen en de verbinding voelen met mezelf en wie ik ben dat is voor mij echt te meerwaarde. Ik vind het ook fantastisch om te kunnen delen met de groep vrouwen. De vrouwen die ik helemaal niet kende en waarmee ik het gevoel van ‘familie’ kreeg. Mooi om te zien en te ervaren wat er kan ontstaan. Een heel bijzonder moment voor mij is dat ik heb mogen ervaren waar ik echt voor sta en wat me daarin verder gaat helpen. Toen ik zag en ervaarde hoe dat de ‘wetenschapper’ in mij en de ‘spirituele deel’ in mij bepalend zijn kreeg ik een enorm eyeopener. Dat stukje van mijn identiteit heb je zo helder voor mij gemaakt. Daar ben ik dankbaar voor.

Ik voel heel veel warmte, liefde en actie. Maar ook liefde in de vorm van dat ik gewoon mag zijn. Ik ben al dertig jaar of langer bezig met onderzoeken van wie ik echt ben en heb me nog nooit eerder zo helder gezien en gevoeld. Dit is een enorme ommekeer in wat ik wil met mijn leven en wat ik wil zijn.

Angela

Je hebt duidelijk zichtbaar gemaakt hoe ik mezelf tegenwerk. En dat ik verder kan gaan met het groeien als mens maar ook met mijn bedrijf en mijn missie.

Ik zou de hele wereld willen laten weten dat ik nu echt verbinding met mezelf heb gemaakt. Dat ik ‘vluchten’ als overlevingsmechanisme had vermoede ik al omdat ik dat in mijn dagelijks leven wel vaker als feedback heb gekregen. Dit heb je nu heel bewust gemaakt door juist naar de onbewuste patronen te kijken. Dit vond ik wel confronterend. En tegelijkertijd voel ik dat ik dit kan hebben. Hiervoor heb ik ook van alles gedaan maar ik heb nu pas het gevoel dat alle kwartjes een beetje zijn gevallen. Ik zou de hele wereld willen zeggen dat het niet nodig is om het bij ‘Tony Robbins’ te zoeken. Maar gewoon bij Malty. Je bent goed in wat je doet. Je bent in staat om mij de tools te geven zodat ik echt contact kan maken met alle delen van mezelf. Ook bijvoorbeeld mijn innerlijke kind. Hiervoor lukte me dat niet.

Fathma

Ook bij mij zit in mijn kwetsbaarheid mijn kracht.

Waar ik me zo over verwonder is het besef dat wie ik echt ben en waar ik voor sta alles heeft te maken met mezelf en tegelijkertijd ook niet. Het gaat veel verder terug. Het belang om dit te onderzoeken en te accepteren en het een plek te geven geeft me een goed gevoel.

Natuurlijk komen er ook emoties los. Dingen die zo lang vast zaten. Dit is nodig om vooruit te komen. Kwetsbaar opstellen is namelijk niet verkeerd. Elke keer ben ik door iets anders geraakt. De lemniscaat bijvoorbeeld. Dat was echt een mega Eyeopener.

Het licht en de schaduw. Ik kan het licht zijn zonder voor de schaduw weg te lopen. In die schaduw zit mijn kracht. De intensiteit, het gevoel dat ik dingen draag en overneem terwijl het van een ander is brengt veel teweeg maar het zorgt er ook voor dat ik me verbonden voel.

Inspirerend om dit te kunnen delen met de aanwezige vrouwen. En te zien hoe mooi ze zijn. En tegelijkertijd fijn om te ervaren dat mensen er ook altijd zijn zonder fysiek aanwezig te zijn. Het klopt wat iedereen zegt. Die kwetsbaarheid geeft zoveel lucht.

Warishna

Kippenvel en super verbaast ben ik. Ik probeer het te begrijpen maar het lukt niet. Maar ik heb het gevoeld en dat was wel heel confronterend voor mij. Ik ben een beetje de blubber geschrokken. Maar het heeft mij wel mijn ogen geopend. En nu snap ik pas wat hoe datgene wat ik het liefste wil op deze manier niet gaat werken. En ik zie het belang voor een stukje persoonlijke ontwikkeling voor mezelf en ga ik mee door.

Ingrid

Mooi, ja ging er open in en had er zin in. Op een diepere laag van erbij horen was ergens wel bekend dat is zichtbaar geworden. En heeft me geraakt het is naar boven gekomen en ik ben me daar bewust van geworden Er zijn zaadjes geplant. Ik vond het zeker fijn en waardevol om gisteren aanwezig te zijn, en ook mooi om te ervaren hoe jij ons meegenomen hebt door de dag heen. Voor mij ook belangrijk en voedend, de vrouwen energie. Zeker als positief ervaren!

Conny

Deze workshop was voor mij waardevol omdat ik geleerd hebt wat focus op wat je echt wilt, waarom je dat wilt en voor je dat wilt. Basic en eerlijk. Je bent een hele goede inspiratie om een authentieke ondernemer te worden.

Enneke

De workshop was waardevol voor mij omdat ik antwoord heb gekregen op de vraag. Het antwoord is JA, dat wil ik. JA, dat kan ik. Vol enthousiasme ga ik bruisend naar huis! Ik vind het spannend maar ik weet wat ik te doen heb.

Jolanda

Ik heb ervaren dat ik heel sterk in mijn schoenen kan staan. Dat ik dat niet eerder heb gezien en gevoeld. Ik wil iedereen bedanken voor alle complimenten die heb mogen ontvangen. Ik neem veel meer mee dan waar ik mee kwam. En ik voel een nieuwe energie en inspiratie.

Nicolien

Op mijn ietwat paniekerige oproep (ik zag door de bomen t bos niet meer) reageerde jij. Je stelde verdiepende vragen en bood aan een half uur met mij te bellen, als ik dat wilde. Ter voorbereiding van dit gesprek appte je mij mijn vragen vooraf te bedenken en op te schrijven. Zowel de toon van je apps als tijdens ons telefoongesprek waren erg vriendelijk. Je bent oprecht geïnteresseerd, duidelijk in je vragen en feedback, weet waar je over praat, dacht goed mee, zeker ook vanuit je eigen ervaringen en kundigheid, gaf mij creatieve tips.
Ik vond t contact heel fijn en kan dankzij jou met meer rust en vertrouwen verder in mijn proces.

Marleen

Wil je meer weten over mijn aanbod?

Scroll naar boven
Chat openen
Hoi, Malty hier.
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!