Persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Less is more!

Ik vertrouw erop dat we dezelfde taal spreken. Drie woorden. Less is more! Deze drie woorden hebben op zichzelf geen betekenis. Behalve dan de betekenis die jij eraan geeft. Mijn betekenis is anders dan de jouwe. Door beelden, geluiden en gevoelens te koppelen aan woorden, in combinatie met gedachten en herinneringen maakt iedereen zijn eigen taal. Dit zorgt ook vaak voor misverstanden in de communicatie. Boeiend om te onderzoeken is hoe dit werkt tussen ons mensen.

500 woorden

Jij denkt bij “less is more’’ vast en zeker aan “minder is meer”. Leuke frase. Simpelheid. Weg met al het overbodige. Weer een ander denkt aan een minimalistisch interieur. Voor mij heeft  “less is more” een andere betekenis en dit is gekoppeld aan een nieuwe uitdaging! Ik wil om de vier tot zes weken een blog schrijven. Daarbij maak ik gebruik van maximaal 500 woorden. Gewoon omdat ik ergens een grens wil stellen. Grenzen stellen en daarin consequent zijn werkt voor mij. Anders verlies ik in mijn bevlogenheid de rode draad.

Gebruik jij alles?

Met maximaal 500 woorden uiting geven aan mijn boodschap en ook nog eens mijn lezer boeien. Simpel, toch? Ach, als het gemakkelijk was geweest had iedereen het gedaan. Genoeg smeuïge verhalen om hele boeken te schrijven. Het is net als bij een verhuizing. Dan kom je er pas achter hoeveel spullen je hebt. Ook veel overbodige spullen. Ik gebruik niet alles wat ik in mijn huis heb staan. Ik gebruik ook niet alles wat ik in MEZELF als mens heb. Gebruik jij alles wat je IN je hebt? Ik durf te wedden van niet.

Doorbreken van patronen

Troost je, ik heb dat ook niet altijd gedaan. Het begon met het herkennen van bepaalde patronen. Vervolgens werd een dilemma geboren. Ga ik nu een poging doen om het te veranderen of komt het later. Wat is later? Bestaat later wel? Wat denk je? Ik heb jaren gedaan om te beseffen dat vroeger niet echt bestaat. Behalve in onze gedachten en herinneringen. Ook dat later nooit komt. Dat ik nu leef. Op dit moment. In dit proces heb ik mezelf de belofte gemaakt om invulling te geven aan mijn echte verlangens en deze daadwerkelijk te na te leven door middel van mijn kernwaarden.  

De stem van mijn hart

Belangrijk hierin was mijn onderzoek naar wat ik belangrijk vind. Wat is mijn passie en durf ik die ook te volgen. Durf en kan ik luisteren naar de stem van mijn hart. Ja. Soms kun je niet anders dan in actie te komen door de signalen die je krijgt. Dit allemaal met de volle overtuiging dat daarmee mijn geluksmeter stijgt. Het klopt! Ik vind het heerlijk om betekenisvol bezig te zijn. Zelf te groeien, bloeien en te ontwikkelen en ook om dat over te dragen en bij anderen te zien.

Authenticiteit

Daarbij is authenticiteit mijn toverwoord. Verbondenheid een must en echt contact maken een voorwaarde. Persoonlijke ontwikkeling, leren en groeien de uitgangspunten. Ik gebruik mijn nieuwe overtuiging: ”ik ben een mooie vrouw met een stromend hart” als basis. Ik weet wat dit voor mij betekent en hoeveel waarde dit heeft. Ik leg het je graag uit tijdens een gesprek, workshop of training.  

Mijn website is actief. Je bent welkom in liefde! Kom je gauw een kijkje nemen? Ik waardeer het enorm als je een reactie achterlaat. Totaal 572 woorden. Ik heb nog veel te leren als het om bloggen gaat?. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Chat openen
Hoi, Malty hier.
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!