Creëer krachtige momenten in je onderneming!

info@malty.nl  |  Inloggen

Waar we zo vurig naar verlangen en proberen te vinden, vinden we uiteindelijk alleen in onszelf.

Meer over Malty.

Ik steun, begeleid en coach vrouwelijke ondernemers om vanuit hun persoonlijke kracht de stappen te zetten die zij nodig heeft voor carrière, loopbaan of onderneming. Hierbij ligt de focus op groei in zelfinzicht, zelfvertrouwen & ontwikkelen van zelfleiderschap!

Ik ben iemand die zinvolle dingen zegt, en kan zwijgen op het juiste moment. Het is mijn overtuiging dat niets op zichzelf staat en moedig jou aan om gebruik te maken van jouw krachtbronnen om veerkrachtig en zelfbewust te ondernemen.

Heb jij ook het verlangen om je leven voluit te leven, om te groeien en te ontwikkelen?

Bekijk gratis E-books! Meer inspiratie

Liefdevolle confrontatie

Naast mijn aandacht, betrokkenheid en enthousiasme ben ik van nature hartelijk. Mijn intuïtie stem ik volledig op je af. Goed om te weten is dat ik daarnaast heel goed pragmatisch en gestructureerd werk. Dat betekent dat ik ga voor resultaat. In contact en verbinding met anderen mag ik mezelf zijn. Jij ook. Uiteindelijk is de relatie die je met jezelf hebt, de allerbelangrijkste. Dit omvat ook hoe jij omgaat met alles wat er op je afkomt. En hoe jij je verhoudt tot de wereld om je heen. Hoe kun jij je staande houden als het anders loopt dan je had verwacht of altijd hebt gedacht? Hoe blijf je zorgvuldig voor jezelf en je omgeving? Dat ik daar mijn bijdrage aan kan leveren vind ik erg waardevol. Je ondersteunen om vanuit zelfvertrouwen in je persoonlijke kracht te staan is mijn intentie. Bijdragen aan een vreugdevolle samenleving waarin vrouwen zelfbewust en vanuit persoonlijke kracht ondernemen is de missie van Malty Moments.

I said: what about my eyes?
God said: Keep them on the road.
I said: what about my passion?
God said: Keep it burning.
I said: what about my heart?
God said: Tell me what you hold inside it?
I said: pain and sorrow?
He said: Stay with it.
The wound is the place where the Light
enters you.

Rumi

Wil je blijvende verandering met resultaat?

Begin met een eerste stap. Ik ben er voor je. Als vragensteller. Raadgever. Steun en leun totdat je het zelf kunt of niet meer wilt. Wat heb je nodig? Durf je dat ook uit te spreken? ‘You get in life what you have the courage to ask for’, is een hele mooie quote van Oprah Winfrey. Je kunt dit leren en hierin groeien. Ik geloof dat onder ieder probleem een informatie- of educatie tekort zit. Dit onderzoeken kan je leven drastisch veranderen.

Malty-454-bloemachtergrond

Nog wat leuke weetjes

Ik houd van dingen die mijn hart raken. Vuur, woorden, verhalen, muziek, films, maar vooral authentieke mensen. Ik kan goed alleen zijn, maar samen is het leuker. Ik prikkel, daag uit en plaag graag. Ik kan direct van tong zijn maar ook mijn waardering uitspreken. Ik haal vreugde uit de kleine momenten. Ik houd van lezen, koken en gezellig tafelen. Van mijn dochters, mijn familie en vrienden, reizen, de zon en de zee. Maar ook de natuur waarin ik overal metaforen over het leven zie. En vooral van bloemen. Die staan voor mij voor ‘wat je zaait zul je oogsten’.

Achtergrond

Vooral oplossingsgerichte coaching, NLP, en systemisch werken zijn de diploma’s waar ik trots op ben. Wil je exact weten wat ik aan diploma’s heb, dan kun je mijn LinkedIn checken.

Een diploma blijft een papiertje als je het leven van anderen er niet mee kunt verrijken. Als docent heb ik veel diploma’s uitgedeeld aan studenten. Tegelijkertijd kreeg ik een scherp besef van de rode draad die door ieders mensenleven loopt. En hoe schrijnend, pijnlijk en nutteloos dit soms kan zijn.

 

Langer dan 20 jaar heb ik met veel plezier in verschillende rollen het MBO-onderwijs gewerkt. Aansluitend heb ik een kort uitstapje gemaakt naar de zorg als teamcoach. Met het omarmen van het ondernemerschap ben ik begonnen aan wat het beste deel van mijn leven mag worden. Ook ik heb te maken gehad met stormen in mijn leven, inclusief de tegenslagen. De levenslessen die ik daaruit heb gehaald zorgen voor een gevoel van dankbaarheid.

Dankbaarheid is een kracht die ik heel nadrukkelijk inzet voor mezelf. Het brengt positief denken met zich mee. Het zorgt voor veel vreugdevolle momenten.

Chat openen
Hallo 🌷
Kan ik je helpen?