Persoonlijk geluk en zakelijk succes.

"You already have wings, you just have to trust you can fly!"

Meer over Malty

Ik steun, begeleid en coach ondernemers om vanuit hun innerlijke kracht de stappen te zetten die nodig zijn voor een bloeiend bedrijf. Een bedrijf met een missie van betekenis. Dit zorgt voor intrinsieke motivatie om echt te doen en door te zetten.

Wat betekenisvol is, is voor iedereen anders. Maar het geeft je wel heel veel voldoening. Met voldoening komt het geluksgevoel. Er is er maar één die jou gelukkig kan maken, en dat ben je zelf! Jij hebt daarin je eigen verantwoordelijkheid te nemen.

De grote vraag is dan: ‘ben je moedig genoeg en ook bereid een stap te nemen?’ Durf je te vertrouwen op je gevoel, je verstand te gebruiken en je hart te volgen?

Voel jij het verlangen voor een bloeiend bedrijf?

The I before the Why

“Als je niet weet waar je vandaan komt, hoe weet je dan waar je naar toe moet?”

Ambitie
Uiteindelijk is de relatie die je met jezelf hebt, het allerbelangrijkste. Ben je het waard om te gaan voor je dromen? Een bloeiend, stabiel en solide bedrijf zorgt ervoor dat je financieel onafhankelijk bent en ruimte creëert om alles uit het leven te halen waar je naar verlangt. En daarmee ook een sleutel voor vrijheid en vreugde. Heb je voldoende ambitie om ervoor te gaan?

Authentiek Leiderschap
Bijdragen aan een vreugdevolle samenleving waarin vrouwen zelfbewust en vanuit innerlijke kracht ondernemen is de missie van Malty Moments. Mijn aanpak is persoonlijk, ervaringsgericht en ik stimuleer verbinding door het vergroten van je zelfkennis, het versterken van je zelfvertrouwen en het ontwikkelen van authentiek leiderschap.

I said: what about my eyes?
God said: Keep them on the road.
I said: what about my passion?
God said: Keep it burning.
I said: what about my heart?
God said: Tell me what you hold inside it?
I said: pain and sorrow?
He said: Stay with it.
The wound is the place where the Light
enters you.

Rumi

De rode draad

  • Ik vind het fantastisch om mensen te begeleiden om hun krachtbronnen en kernkwaliteiten te vinden, te gebruiken en tot verdere bloei te komen. Hoe nutteloos, schrijnend en pijnlijk blokkerende patronen kunnen zijn, weet ik als geen ander.

De kern

  • In essentie gaat het vrijwel altijd om met (onbewuste) angsten te mogen zijn wie je bent. Het vergroten van je ‘waardigheid’ en het durven te vertrouwen op jezelf. Het toelaten van de liefde die er altijd was. Dit herkennen en dealen met de angst voor afwijzing.

Zwarte schaap

  • Al jong bepaalde ik zelf wat er in mijn leven gebeurde. Anders dan de gemiddelde Hindoestaanse vrouw. Verfrissend en verassend. Een klant vergeleek mij met een kokosnoot. Een harde buitenkant en zacht van binnen. Beide mogen er zijn.

Vreugde

  • Mijn vreugde is ter ere van mijn moeder. Mijn daadkracht heb ik te danken aan mijn vader. Ik houd van dingen die mijn hart raken. Mijn dochters, zussen en alle soulsisters die op mijn pad komen. Gezelligheid en lachen om mijn eigen grappen. Woorden, boeken, diepgaande gesprekken en ook mijn onhandigheid in relaties.

De kleine momenten

  • Ik haal vreugde uit de kleine momenten. Van het organiseren van grote klusjes die gewoon gedaan worden. Van de zee en het voelen van de zon. Maar ook de natuur waarin ik overal metaforen over het leven zie. En vooral van bloemen. Die staan voor mij voor ‘wat je zaait zal je oogsten’.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Scroll naar boven
Chat openen
Hoi, Malty hier.
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!