Persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Gebruik de gratis downloads en word een powervrouw!

Je leven is van jou. Jij, je leven of ‘het verhaal dat je leven is’ mag groeien en bloeien in leiderschap. Jezelf en je leven ‘ownen’ maakt je eigenaar van alles wat je doet en alles wie je bent. Dat kan soms best onwennig of spannend aanvoelen. Het kan zelfs een beetje ‘knetteren’.  

Waar ben je bang voor? Waar wacht je op? Waarom stel je uit? Een betere moment om zelf de regie te nemen is er niet. Op de dag dat je besluit te groeien wordt je een leider. Dat is een keuze. Jij kiest dan voor je eigen persoonlijk geluk en/of je zakelijk succes. Zelfreflectie is cruciaal als je je beste leven wilt leiden! 

Soms is kiezen verliezen en soms kan kiezen het begin zijn van een nieuwe start.

Hieronder zijn diverse handvatten opgenomen voor een nieuwe start. Een nieuwe start begint niet bij de verandering van datum en tijd. Het begint met een besluit. En dat kan elk moment. Het enige dat nodig is, is een nieuwe mindset.

Daarom heb ik deze werkbladen en werkboeken gemaakt vol zelfreflectieoefeningen en tips om je te helpen beter te begrijpen wie je bent, contact te maken met jezelf, meer betekenisvolle relaties te ontwikkelen, professioneel te floreren en nog veel meer. Ik heb persoonlijk al deze oefeningen gedaan, dus ik weet uit de eerste hand dat ze werken. Dus graaf diep en beantwoord de vragen eerlijk en oprecht. Omdat dit zelfwerk het waard is!

Vul je e-mailadres in en ontvang de thema’s die je aanspreken in je mailbox!

Het levenswiel laat je zien hoe je balans in het leven kan brengen en geluk en succes kan creëren. 

Hoe waardeer je je leven? Ben je tevreden? Hoe meet je dat, welke thema’s neem je mee? Ontdek met de test hoe je je leven waardeert.

Reflectie vergroot je bewustzijn. Hierdoor maak je een diepere verbinding met jezelf. Het helpt je te groeien in je leiderschap.

Scroll naar boven
Chat openen
Hoi, Malty hier.
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!