Persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Iedere maand gratis advies bij de open cirkel V-power

met businessmentor & coach vrouwelijk leiderschap Malty Mahadew

Samen bereik je zoveel meer dan alleen. De kracht van de cirkel is allesomvattend. Tijdens deze online live sessies van maximaal 1 uur worden de vragen behandeld waar jij als vrouw mee worstelt. Of het nu gaat om je persoonlijk geluk of zakelijk succes, deze maandelijkse meet-up is je vraagbaak voor al je V-power uitdagingen.

 

Ook als je zelf geen vragen hebt, is dit ook een waardevol moment vol inspiratie en tips. Je kunt passief meekijken. Of juist op een ander moment sparren of langer doorpraten. Als daar behoefte aan is kunnen contactgegevens uitgewisseld worden. Wie weet is dat het begin van een connectie en/of fijne samenwerking.

 

Vul hier je e-mailadres in en ontvang iedere maand een reminder voor de meet-up.

Lees hieronder hoe het werkt

Ik gebruik google meet om de online bijeenkomsten te houden. Ik stuur je een reminder en stel een linkje beschikbaar zodat je kunt deelnemen. 

Je vragen kun je vooraf indienen. Dat is wel fijn want dan kan ik me ook voorbereiden en krijg jij een completer antwoord. Als er tijd over is behandel ik ook vragen die je ter plekke kunt stellen. Een vraag indienen kan via een bericht naar info@malty.nl

Dan gaan wij daar samen online over praten en kijken we naar een passende oplossing. De overige deelnemers kunnen ook reageren.

Dan steek je digitaal je hand op en krijgt ruimte om in te brengen wat je wilt inbrengen.

Dan is het nog steeds enorm waardevol om deel te nemen. Inspiratie, tips en inzichten komen er gegarandeerd.

Op dit moment vind de meet-up plaats op de laatste vrijdag van de maand van 16.00 uur tot 17.00 uur

Na je aanmelding kun je digitaal binnenwandelen. Alles wat we bespreken is wat er op dat moment afspeelt en daarom direct toepasbaar. Er is geen opname van de bijeenkomst.  

Scroll naar boven
Chat openen
Hoi, Malty hier.
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!