Persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Voel je vrij, krachtig en vrouwelijk

Stralend, prachtig in je kracht staan

Er komt altijd een moment in je leven waarbij “wie je bent geworden en wat je kunt” een rol gaat spelen. Als dit samengaat met onzekerheid, twijfel, zelfafwijzing, uitstelgedrag, eenzaamheid en emotionele disbalans, dan heb je zelf de verantwoordelijkheid te nemen om hier iets aan te doen. Ontvang, voel en ervaar de sleutels die je kunt inzetten om een leven te leiden waarin veiligheid, vrijheid en vertrouwen als vanzelfsprekend zijn.

Met dit individuele traject gaan we samen aan de slag. Jezelf losmaken van schade, schande, schuld en schaamte is heel bevrijdend. Zelfs als je het verlies hebt te nemen dat er iets niet is wat je wel zó nodig hebt. Als coach steun en begeleid ik je individueel  en in groepsverband tijdens de workshop ‘kom in je kracht’ om je eigen antwoorden te vinden. Want het leven is te kort om niét te gaan voor het leven dat je wilt en verdient.

Hoe word je een powervrouw?

Leer jezelf kennen in al je facetten zonder daar bang voor te zijn.

Leer jezelf anders te waarderen. Erken dat je het waard bent om je vrij, vreugdevol en in verbinding te voelen met wie je echt bent. Voorbij je maskers en met al je licht- en schaduwkanten.  Een powervrouw betekent voelen dat je het waard bent om jezelf krachtig neer te zetten en tegelijkertijd je zachtheid te behouden.

Je gezien, gehoord en geliefd voelen is niet meer afhankelijk van externe factoren. Je weet wat je kracht is en wat je uitdagingen zijn en leert ze effectiever in te zetten. Je kiest bewust en vanuit liefde voor jezelf, voor anderen nu en in de toekomst.

Voluit Vrouw Zijn

1340,–*

Wil je vijf maal individuele coaching, deelname aan kom in je kracht en toegang tot de online leeromgeving vrouwelijk leiderschap?

Voluit Vrouw Zijn

2500,–*

Wil je tien maal individuele coaching, deelname aan kom in je kracht en toegang tot de online leeromgeving vrouwelijk leiderschap?

Elke zoektocht begint bij jezelf

Wat heb je nodig? Van overleven naar voluit leven? Het onderzoeken van je kracht en ook je kwetsbaarheid? Met nieuwe ervaring en inzichten wordt je leven zoveel mooier. Wat zou er veranderen als jijzelf, je unieke kracht, je kernwaarden, je kwaliteiten, krachtbronnen en karma bij elkaar komen? Hoe zou het zijn als je strategisch, systemisch en structureel aan jezelf werkt? Voorbij je bewuste en onbewuste angsten en maskers ligt een andere wereld en waarheid.

Ontdek de stralende en wijze vrouw in jezelf

Jezelf los van al je belemmeringen brengt je bij je authentieke kracht. Met het vergroten van feminiene kracht kom je dichter bij jezelf. Je neemt afscheid van je programma’s en blokkades. Er ontstaan nieuwe overtuigingen en patronen. Je dromen en verlangens krijgen meer ruimte. Een succesvol zelfbeeld vol zelfvertrouwen zorgt voor flow in power, passie & je purpose.

In je hart, uit je hoofd en met je handen

Dit traject gaat samen met het live event Kom in je kracht. In het contact met de ander ontmoet je jezelf. We gaan in groepsverband de diepte in zodat je steeds dichter bij je kern komt. De individuele coaching zorgt voor verbinding met je leermomenten. Je kunt focus behouden op je doelen en de resultaten die je wenst. Elke sessie gaat samen met inspiratie, een beetje theorie en oefeningen die je thuis doet. Deze praktische zaken zijn opgenomen in de online leeromgeving.

Levenskracht, levensvreugde, levensgeluk en passie krijgen weer een plek in jouw leven! Wat je krijgt:

Voor een traject van 5 maanden

Voor een traject van 10 maanden

Stap in de kracht van jouw vrouwelijkheid als je:

 • verlangt naar meer verbinding met jezelf; uit het hoofd in het hart en het lijf
 • het lastig vindt om jezelf te blijven in contact met anderen
 • je grenzen helder wilt voelen en aangeven
 • beter voor jezelf wilt zorgen en opkomen
 • voelt dat het tijd is om jezelf meer op waarde te schatten, je zelfvertrouwen en eigenwaarde wilt vergroten
 • wenst om jezelf te voeden met zelfliefde
 • je gevoel van veiligheid, vertrouwen en zelfregie wilt herstellen
 • klaar bent om op eigenwijze en tempo angst, stress, spanning los te laten en patronen te doorbreken
 • het contant met je vrouwelijkheid wilt verdiepen, omarmen en belichamen
 • meer plezier, vreugde en positiviteit wilt ervaren
 • schade, schande, schaamte en schuldgevoel wilt loslaten
 • meer rust, balans en harmonie wilt ervaren
 • op alle vlakken in je leven wilt openstaan voor ontvangen en durven vragen
 • meer wilt sprankelen en stralen, van binnen naar buiten
 • verlangt naar verbinding met de natuurlijke stroom en het leven
 • de balans tussen vrouwelijke en mannelijke energie wilt herstellen
 • verder wilt in het leven en behoefte hebt aan steun

“I don’t mind living in a man’s world as long as I can be a women in it”

Voor elke vrouw die ernaar verlangt om voluit te leven

Een traject van 5 maanden

Een traject van 10 maanden

Heb je vragen? Misschien staat het antwoord hiertussen. 

Twijfel je of we een match zijn? Plan dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een half uur. Neem contact  met me op.

Geloof in jezelf is je grootste kracht

Je bent wat je gelooft. Verander je mindset en creëer je eigen moedige momenten die aansluiten bij wie je echt bent: de authentieke versie van jou. Die is echt goed genoeg. Ook al zegt je hoofd je andere dingen.

 

Leer om je oude verhaal, je zelfafwijzing, angst, onzekerheid en twijfels te veranderen. Verandering gaat nooit met gemak. Het vraagt je om uit de wereld te stappen die je kent. Het vraagt om te kijken naar wat jouw bewust en onbewust onderdrukt en blokkeert. Naar welke mechanismen bepalend zijn voor de keuzes die je maakt en de resultaten die je behaalt. 

 

Ik steun en begeleid je in dit proces zodat je dichter bij jezelf komt en op eigen tempo en eigenwijze kunt gaan voor je persoonlijk geluk en zakelijk succes. 

Judith

"Mijn plaatje van 'ondernemer zijn' begint dankzij jou te kloppen."

Bart

"De ultieme supporter!"

Petra

"Eigenwaarde is 100% veranderd!"

Scroll naar boven
Chat openen
Hoi, Malty hier.
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!