Persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Werk met mij

“You already have wings, you just have to trust you can fly!”

Van alles wat zogenaamd niet kan, wens ik je het meeste van!

Een succesvol, stabiel en solide bedrijf zorgt ervoor dat je financieel onafhankelijk bent en kunt blijven investeren om je WHY uit te dragen of je missie te leven. Met wensen alleen kom je er niet. Ben je ook bereid het te doen? Durf je daarbij te vertrouwen op je gevoel, je verstand te gebruiken en je hart te volgen?

De organisatie en combinatie van deze vier fundamenten in je bedrijf zorgen voor focus en flow. De plek ‘where the magic happens’.

Werk in je bedrijf Werk aan je bedrijf Werk aan jezelf Werk samen
Creëer een goed product/dienst dat een oplossing biedt voor het probleem van je klant. Organiseer je bedrijf waardoor je ook groeit in de skills die noodzakelijk zijn bij het ondernemen. Leer te vertrouwen op je innerlijke wijsheid. Alles valt of staat met jou. Deel je kennis en ervaring met mensen die dezelfde belang of belangstelling hebben.
Creëren Organiseren Leren Peren

1. Werk in je bedrijf

Creëer een goed product/dienst dat een oplossing biedt voor het probleem van je klant.

Creëren

2. Werk aan je bedrijf

Organiseer je bedrijf waardoor je ook groeit in de skills die noodzakelijk zijn bij het ondernemen.

Organiseren

3. Werk aan jezelf

Leer te vertrouwen op je innerlijke wijsheid. Alles valt of staat met jou.

Leren

4. Werk samen

Deel je kennis en ervaring met mensen die dezelfde belang of belangstelling hebben.

Peren

“It is not given to you, you have to make and take it”.
Ben je gretig? En heb je bepaalde ambities? Of misschien wel bewijsdrang? Glunder je bij de woorden weelde en waarde? Doen is het toverwoord. Je hebt altijd jezelf bij je. Lekker als dat de beste versie van jezelf is. Groei in ondernemende vaardigheden en ontwikkel tegelijkertijd een game-changers mindset! Klopt, het is spannend.

Als jij als persoon groeit, groeit ook je bedrijf.
Ik loop voor, naast en achter je. Niet om je te ‘pamperen’, maar om het beste in je naar boven te halen. Om je vanuit focus consistente acties te laten uitvoeren. Ik vertel je niet wat je wilt horen maar wat je nodig hebt. Ik blijf hameren op waar je het voor doet. Want uiteindelijk komt het daar steeds op terug. Je motivatie. Zo creëer je je eigen krachtige momenten die aansluiten bij wie je in essentie bent. In essentie ben je goed genoeg. De (cash)Flow komt dan vanzelf wel. Die grote WHY ook. Stap voor stap.

Hieronder een overzicht van de programma’s van Malty Moments die nu en binnenkort worden aangeboden.

Inzicht in je kracht

Online

Zelfkennis en bewustwording

Authentiek ondernemen

Online | tien livesessies in groepsverband

Creëren, Experimenteren & Optimaliseren (CEO)

Wie ben je? En wie mag je zijn als succesvolle ondernemer? Als ondernemer neem je altijd jezelf mee. Het maakt niet uit wat je product is, passie is of persoonlijke kwaliteiten zijn. Je bent jouw belangrijkste succesfactor. Ontdek wie je echt bent, waar je voor staat en wat zorgt dat jij en  je bedrijf in de juiste flow komen.

Je wilt je klanten ‘gelukkig’ maken. Daarmee ben je jouw eigen sleutel tot succes. Dat vraagt van jou om van binnen naar buiten te gaan. Hoe meer belemmerende overtuigingen er bij jou verdwijnen, hoe leuker het ondernemen wordt. Je gebruikt je eigen potentieel en performance. Maar je leert ook alle praktische en pragmatische kanten van het ondernemen.

Beschikbaar medio mei 2022

Beschikbaar medio juni 2022

De kracht van dankbaarheid

Online

Waardeer wat er is in het hier en nu.

DIVA Intervisie en Zelfreflectie

Online & live in groepsverband

Delen, inspireren, verbinden en activeren (DIVA).

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

 

Onderzoek hoe je verandert als je leert kijken naar wat er wel is. In jezelf en in anderen om je heen. Vergroot structureel je positiviteit en overwin je eigen blokkades en obstakels die jouw geluk en groei in de weg staan. Geluk is niet te koop, maar een positieve mindset kun je wel creëren. Dit is een voorwaarde voor succes.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

 

Reflectie wordt de basiscompetentie van alle competenties genoemd. Zonder reflectie leer je niet en ontwikkel je je niet. Je trekt immers uit ervaringen geen conclusies, die je weer inzet in nieuwe situaties. Daarom wordt reflecteren, alleen of met anderen, als een onderdeel van ieders functioneren gezien.

Veerkrachtig ondernemen

Online | 10 livesessies in groepsverband | 10 één op één coachingsessies

Succesvol organiseren en standaardiseren (SOS) van je bedrijf.

Masterclass Plezier en Passie

Online

Succes komt niet uit de lucht vallen. Voldoende omzet in je bedrijf is geen toeval. Wil je meer dan voldoende? Dit vraagt om een andere strategie, toewijding, soms extra inspanning en doorzettingsvermogen. Of juist meer moed. Dit is niet voor iedereen eenvoudig. Het helpt als je enige ambitie hebt en weet hoe je veerkrachtig kunt ondernemen.


MP_wmmpagina

Meer informatie volgt.

Beschikbaar vanaf september 2022.

Beschikbaar vanaf december 2022.

Hi, ik ben Malty Mahadew,

De echte succesfactor in je onderneming ben jij. Ik begeleid je om een solide bedrijf te bouwen die je voorziet in voldoende inkomen om van te leven en te investeren in een toekomst waarin je je missie kunt uitdragen. Vergroot met zelfkennis je zelfvertrouwen en groei als ondernemer in zelfleiderschap om met plezier en passie te ondernemen en te leven.

Lees hier meer over mij.


Malty-454-bloemachtergrond

Een selectie van wat anderen zeggen over mij:

Wat een groei, wat een aanvaarding en wat een acceptatie van je eigen kracht dat is omhuld met zachtheid. Prachtmens.

Astrid Hart

Ik ben veranderd van een bang muisje naar een luipaard omdat ik krachtig ben, mijn creativiteit gebruik en me mooi en sierlijk voel.
Hahaha ik noem mezelf nu Lory.

Soms schieten woorden tekort. Dacht stuur je ff een kaartje als gebaar van dankbaarheid voor je steun, je positieve aanbevelingen. Dat is allemaal niet ongemerkt gebleven.

Jonah Kacou

Jeetje Malty, half bestaat niet voor jou, dat maakt je prachtig! Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en verwonder of bewonder… vooral jezelf! Super trots.

Jantien

Ik vind mezelf steeds meer mezelf worden. Echt een powermeisje. Gevoelig en sterk en daarvoor heb ik geen toestemming meer nodig van anderen. Dank je powerwijf!

Amy

Ik wou dat ik ‘m als slogan had bedacht, Malty. Dank je wel. Ik had een WHY, de HOW leer ik in de Business Tribe.

Arjan Vergeer


Lees hier meer referenties.

Scroll naar boven
Chat openen
Hoi, Malty hier.
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!