Persoonlijk geluk en zakelijk succes.

Wie ben ik nu?


10 jaar geleden startte ik als kersverse partner, vader en ondernemer met Sosef Retail.

Onder het mom van; alleen ga je harder maar samen kom je verder begon ik met Kees Noort de Loft (2015) want je bent ondernemend of je bent het niet?.

De Loft; Voor dromers die durven en voor doeners die denken!

Met vallen en opstaan hebben we onbetreden paden bewandeld, veel geleerd en hebben we al bouwend een stevige basis neergezet. Toch kun je op je pad ook een kruispunt tegenkomen, zo hebben wij in harmonie gekozen om ieder een ander pad in te gaan en nieuwe keuzes te maken, dat is goed.

Een nieuw weg bewandelen betekent vaak jezelf opnieuw uitvinden, en dat is soms knap lastig, ik weet er alles van. In speciaal afgelopen jaar, en ook op andere momenten in mijn leven heb ik regelmatig op het kruispunt van vernieuwing gestaan, met richtingwijzers naar het bekende en naar het onbekende. Vernieuwing moet vaak even sudderen om er echt achter te komen welke kant je op wilt. Zo ben ik dit jaar gestart met een coaching traject voor persoonlijk leiderschap.

Ik zoek kennis en gun mezelf tijd en support hierbij. De reis die ik komend jaar wil maken gaat helpen, wat de uitkomst ook is want onderweg zijn betekend dat er beweging is!

Misschien is deze tijd waarin we zitten ook jouw wake-up call!? Zoek je handvatten en ideeën om weer te kunnen bouwen aan een positieve toekomst?

Weet dan; je staat er nooit alleen voor! Houvast komt voor mij o.a. tot uiting in mensen die op je pad geleid worden en die je raken en wezenlijke tools geven die je echt verder helpen.

Nu we in de regio tot in de tenen voelen dat vernieuwing broodnodig is starten we vanuit de Loft met de online kick-off van de Loft Academy die zal draaien om creativiteit als motor van innovatie.

‘Kansen in business: Hoe onderneem ik anders?’ – van ZZP tot MKB met sprekers, binnenkort ga je er alles over lezen en brengt deze tool jouw verder.

Helpen, inspireren en motiveren, een ander geven wat jezelf wellicht ook nodig hebt, gewoon omdat het kan.

Vernieuwing in je denken en handelen persoonlijk en in jou bedrijf, hoe bereik jij dat?

Bart Sosef

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Chat openen
Hoi, Malty hier.
Stuur mij gerust een appje als je vragen hebt of meer info wilt.
Fijne dag!